Deviatie de sept si cornete nazale marite
Buna ziua, se poate ca o respiratie proasta nazala sa creeze apnee in somn si oxigenare deficitara a creierului ? Nu ma odihnesc deloc bine si e ca si cum nu as dormii de loc ma trezesc la fel de obosit si ma trezesc de 2-3 ori peste noapte, mi sa pus diagnosticul de deviatie de sept si hipertrofie cornete inferioare si doctorul respectiv a zis ca asta ar fi problema... un raspuns ar fii de mare ajutor va multumesc.
1 comentarii
cred ca problemele au o alta logica
1. OMul respira cu Diafragma... problemele de respiratie apar cad diafragma NU poate sa coboare in abdomen..de la BUrta Mare, de la balonari, dureri duaden, stomac, pancreas, ficat marit
2 tot de la alimntatie Gresita seara omul face reflux gastro eosfagian in somn... care prin acidul gastric care ajunge sus in faringe s rinofaringe.. poate sa INfunde nasul si poate sa intretina inflamatie pe faringe
1. OMul respira cu Diafragma... problemele de respiratie apar cad diafragma NU poate sa coboare in abdomen..de la BUrta Mare, de la balonari, dureri duaden, stomac, pancreas, ficat marit
2 tot de la alimntatie Gresita seara omul face reflux gastro eosfagian in somn... care prin acidul gastric care ajunge sus in faringe s rinofaringe.. poate sa INfunde nasul si poate sa intretina inflamatie pe faringe
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 3deviatie de sept
- 1ureche infundata
- 1deviatie de sept-pt.dl.dr.flueraru
- 3deviatie de sept cu rinita - fara operatie?
- 1Rinita vasomotorie, hipertrofia cornetelor nazale
- 2Simptome dupa operatie de deviatie de sept
- 15Hipertrofia de cornete nazale..
- 14diagnostic rinita acuta cu deviatie de sept
- 1polipoza nazala si deviatie de sept
- 2Sa-I fac operatie de mucotonie?
- 4Rezultate CT "SPF-SAF"
- 1Dificultatea de a respira
- 0Operatie deviatie de sept - (prin rezectie submucoasa si/sau septoplastie) ?
- 0Rinita hipertrofica dreapta
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal hipertrofia cornetelor nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: