Diagnosticata cu stafilococ aureu
Buna ziua, ma confrunt de un an cu tuse cu expectoratie dimineata, iritatie in gat, nas infundat.
In urma unui examen de sputa, s-a constatat prezenta stafilococului Aureu, iar la examenul secretiei nazale, s-a identificat stafilococul Epidermidis.In urma efectuarii antibiogramei, s-a constatat ca este sensibil la;azitromicina, cefaclor, cefuroxime, gentamicina si la amoxicilina+acid clavulanic.Pe langa toate astea, sunt diagnosticata cu BRGE.De 5 luni,.mi se administraza tratament cu Lansoprazol 30mg.Am o alimentatie corecta si sanatoasa.Cand incerc sa opresc Lansoprazolul, nu trec doua zile si stomacul nu este bine.Am facut o gastroscopie, si nu am ulcer sau gastrita.Este posibil din cauza stafilococului aureu sa ma simt rau cu stomacul?Ce tratament imi recomandati sa urmez pentru a scapa de aceasta bacterie?Mentionez ca locuiesc in Londra, si vreau sa-mi cumpar tratamentul din Romania.
Va multumesc mult.
In urma unui examen de sputa, s-a constatat prezenta stafilococului Aureu, iar la examenul secretiei nazale, s-a identificat stafilococul Epidermidis.In urma efectuarii antibiogramei, s-a constatat ca este sensibil la;azitromicina, cefaclor, cefuroxime, gentamicina si la amoxicilina+acid clavulanic.Pe langa toate astea, sunt diagnosticata cu BRGE.De 5 luni,.mi se administraza tratament cu Lansoprazol 30mg.Am o alimentatie corecta si sanatoasa.Cand incerc sa opresc Lansoprazolul, nu trec doua zile si stomacul nu este bine.Am facut o gastroscopie, si nu am ulcer sau gastrita.Este posibil din cauza stafilococului aureu sa ma simt rau cu stomacul?Ce tratament imi recomandati sa urmez pentru a scapa de aceasta bacterie?Mentionez ca locuiesc in Londra, si vreau sa-mi cumpar tratamentul din Romania.
Va multumesc mult.
4 comentarii
lucrurile stau...exact invers
greselile in alimentatie duc la probleme gadtrice cu reflux
acidul gastric arde esofagul si mucoasa faringelui / mai cu seama in somn de aici si tusea dimineata/
pe o mucoada faringiana iritata de acid...se lipesc orice microbi si candida si.m.a...
pe forum gasiti un regi alimentar corect in asa probleme si ce tratament local ajuta
greselile in alimentatie duc la probleme gadtrice cu reflux
acidul gastric arde esofagul si mucoasa faringelui / mai cu seama in somn de aici si tusea dimineata/
pe o mucoada faringiana iritata de acid...se lipesc orice microbi si candida si.m.a...
pe forum gasiti un regi alimentar corect in asa probleme si ce tratament local ajuta
Va multumesc mult pentru promptitudine si raspuns, dar as dori sa stiu ce tratament sa urmez ca sa ma scap de stafilococii mentionati mai sus?
pe romedic.ro/cmi-orl-dr-flueraru gasiti articol cu consultatii online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Stafilococ auriu sau ciuperca?
- 4stafilococ auriu
- 15stafilococ auriu si probleme de rinichi?
- 5Otita seroasa cronica, stafilococ auriu
- 3Stafilococ auriu
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 4Tetraciclina si stafilococul auriu
- 3Tratarea stafilococului auriu in gat
- 0stafilococul auriu
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 0stafiloc auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 1scurgere mucoasa in gat
- 3Un medic va rog!!!
- 4Penis rosu
- 2Amigdalite marite si stafilococ auriu
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
- 2Stafilococ auriu prezent la exudat faringian
- 2MRSA
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: