Diaree dimineata
Buna dimineata.
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 7contraceptivul Laurina si imodium
- 7De aprox. 3 saptamani scaune moi, 1-3 pe zi
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 6afectiuni cardiace?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 3diaree, 3-4 scaune dimineata
- 8Probleme cu stomacul
- 4Colon iritabil - diaree
- 1Diaree decat dimineata
- 1diaree si viermi intestinali
- 8Diaree si anticonceptionale
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 0Diaree si infectie urinara
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 1Diaree după administrare essentiale forte
- 0Urgent, va rog!!! Băiețelul meu de 3ani și 2luni s-a deranjat la burtică.
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: