Diaree dimineata
Buna dimineata.
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diaree de 5 saptamani
- 3colecistectomia laparoscopica
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 12diaree frecventa
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 2diaree, dureri abdominale si retrosternale.ajutati-ma!
- 1Diaree decat dimineata
- 7faringita acuta - sfaturi
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 7Dureri abdominale + diaree
- 1diaree + febra
- 8Diaree si anticonceptionale
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 1Durere pelvina si diaree
- 0Urgent, va rog!!! Băiețelul meu de 3ani și 2luni s-a deranjat la burtică.
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: