Doresc sa ma lamuriti va rog !

10-02-2010
Diana-Ioana
Nu este medic/terapeut
Diana-Ioana
Am 20 ani si am 2 avorturi, sunt innebunita si nu stiu ce sa fac sa nu raman insarcinata din nou, iubitul meu nu este de acord cu prezervativul si ca sa fac un copil de la varsta asta este mult prea devreme.As vrea sa incerc sa iau anticonceptionale dar nu vreau sa ma ingras si nici sa imi provoace dependente sau sa nu mai pot face copii mai tarziu.Imi este teama sa nu raman pentru a 3-a oara insarcinata, inca nu sunt pregatita pentru a fi mamaica. Va rog doresc un raspuns :(
4 comentarii
0
10-02-2010, ora 15:11
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Treaba cu ingrasatul este o dobitocenie totala. daca te duci la medic si faci control si iti recomanda nu este nici o problema. daca iei de capul tau, atunci ai sanse sa te ingrasi sau multe altele. totusi nu sunt niste pastile de dureri de cap sa le iei dupa bunul plac. pt linistea ta si sa fie totul ok, du.te la un control, si iti va recomanda medicul ce anticonceptionale sa iei..
Nu inteleg dc unele femei au in cap treaba asta " nu iau anticonceptionale ca ma ingras sau ca imi apar cosuri, sau ca mi se face paru maciuca in cap" sa fim seriosi, normal ca apar probleme, daca unele copile tampite si nu numai, iau anticonceptionale de capul lor, apoi tot ele se intreaba "DAR DE CEEEEEEEEEEEEEEEEEE, vai". intelegi ce vreau sa spun ? . deci du.te la doctor pt asa ceva, nu lua de capul tau sau ce iti spune altul sa iei, pt ca tot tu o sa o tragi mai tarziu :) !
... Iar cat despre " nu vreau sa raman si a 3a oara insarcinata" nu se pune problema daca iei anticonceptionale recomandate de medic, si luate regulat ! o grija in minus as putea spune.
bafta ! sa auzim de bine, te pup !
0
10-02-2010, ora 16:50
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
ia pilule ca te ajuta si vei sta psihic mai linistita, o sa te poti bucura de actul sexual mai bine
0
14-02-2010, ora 22:57
Diana-Ioana
Nu este medic/terapeut
Diana-Ioana
Multumesc mult de sfaturi, sper sa ma ajute enorm
0
17-02-2010, ora 10:20
georgianamed
Nu este medic/terapeut
georgianamed
Nu inteleg aceasta rezistenta a unor femei la anticonceptionale.anticonceptionalele nu ingrasa.Determina doar o retentie de apa in organism, ea fiind de doar 2-3 kg.Aaaaa.si inca ceva nu dau dependenta deoarece contin estrogeni si progesteron, hormoni care ii secreta si organismul nostru.Iar treaba ca"m-am ingrasat 5-10kg din cauza anticonceptionalelor"e doar o scuza pt cantitatile mari si hipercalorice de mancare, consumate de unele utilizatoare.Asa ca stai linistita si du-te la un ginecolog sau un endocrinolog sa-ti recomande anticonceptionalul potrivit tie. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Avortul
  • Ingrijirea dupa avort
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sarcina după avort
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  •