Anticonceptionalele si protectia lor

Azi am inceput sa iau Marvelon si sunt intr-a 3-a zi de menstruatie..Doctorul mi-a spus k nu este nicio problema daca incepem din a 3-a zi de menstruatie..mi-a spus si k dupa 7 pastile pot sa am contact sexual neprotejat..Este adevarat?Am observat si k pastilele expira luna aceasta si am intrebat farmacista si mi-a spus k nu exista nicio problema si k pastilele isi fac efectul chiar daca expira luna aceasta..Este adevarat..?Multumesc mult
3 comentarii

trebuie sa iei din prima zi de mentruatie..si nu este bien sa iei nici un fel de medicament expirat.. si potia vea contact sexual chiar la 12 ore dupa prima pilula

merge să iei în primele 5 zile de menstruaţie, cu toate că cel mai eficace e din prima zi. şi la majoritatea anticoncepţionalelor într-adevăr trebuie să aştepţi 7 zile până la primul contact neprotejat

buna.acum m-am inregistrat si eu aici ptr k pot gasi raspunsuri interesante.nu am luat niciodata anticonceptionale, dar vreau sa incep de cand imi vine menstruatia urmatoare, adik pe 7 februarie cred.medicul ginecolog mi-a prescris Melleva 35.ce efect au???ce modificari pot aparea la mine, la corpul meu???trebuiesc luate in fiecare zi la aceeasi ora???ce se poate intampla daca am uitat ora respectiva si le iau mai tarziu cu cateva ore???va multumesc si sper sa ma sfatuiti...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 7am ramas cu burta mare?
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 5Am intarziat cu pastila
- 3contraceptie desorelle
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 7Diane 35 si sarcina
- 15anticonceptionale yaz
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 3Anticonceptionale
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 7mercilon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: