duerere de cap partea stanga
Buna ziua, de aproximativ 3 saptamani ma confrunt cu un junghi la cap pe partea stanga, care apare pe parcursul zile si dureaza o fractiune de secunda, intensitatea dureri este foarte mica, am inceput sa simt aceasta jena la aproximativ o saptamana dupa niste episoade de raceala (viroza) cu jena in gat etc, Cand am simtit prima data aceasta senzatie am luat doua zile nurofen forte 1/8h si mi-a trecut dar la o saptamana dupa ma intors iar acea viroza, care de data acesta ma tinut 5-7 zile, dupa care mi-a reaparut acele junghiuri ca sa le numesc asa (mentionez ca prima data le simteam ceva mai intens) apar mai mult la miscarile capului. Ce ar putea fi ? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
3 comentarii
Din ce descrieti nu pare a fi ceva grav. Dar pt certitudine si pt linistea dvs mergeti la un consult de specialitate. Sanatate!
Intre timp am fost la medicul de familie si mi- a dat sa iau tador pentru 5 zile, desi am luat doar 5 pastile ( doua zile jumate) parca ini era tot mai rau si nu le-am mai luat. Miercuri am fost la neurologie, I-am explicat Doctorului simptomele si mi-a prescris Vimovo pentru 10 zile si in colplex de vitamina B. Sper sa-mi treaca. Deocamdata nu simt nici o schimbare
Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui medic, va rog.Noaptea trecuta, dupa o cearta serioasa si nervi intinsi la maxim, ca sa ma descarc am dat cativa pumni intr-un perete.In acel moment am inceput sa simt o durere in partea stanga a capului. Durerea nu era foarte acuta dar pleca din ceafa, ca un firicel si urca pana la jumatatea capului. Am luat un fasconal si m-am culcalt.De dimineata la trezire durerea era tot acolo.Nu este continua, pleaca din ceafa si urca spre tampla. Care poate fi motivul, ar trebui sa consult un medic?Multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 10Oare sunt nebun?
- 5dureri de cap dupa somn
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 4am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
- 3ce se intampla?
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 0Durere de cap si ceafa insuportabila
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 1Dureri de cap si spate
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
- 1Dureri de cap
- 3neurologie
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: