Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
Buna ziua,
tatal meu de vineri seara s-a simtit rau a facut febra neacuzand nici o durere.Am chemat medicul de familie si ia prescris cuminol si paracetamol, sambata seara a facut din nou febra 38, 8, a urinat foarte mult si a inceput sa delireze.Am chemat din nou medicul si ia prescris unasin si sa faca injectabil gentamicina, intrebarea mea este daca e bine sa ia unasin in combinatie cu gentamicina? Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra 38, 6.Mentionez ca tatal meu are 75 ani, este diabetic si are picioarul taiat.
tatal meu de vineri seara s-a simtit rau a facut febra neacuzand nici o durere.Am chemat medicul de familie si ia prescris cuminol si paracetamol, sambata seara a facut din nou febra 38, 8, a urinat foarte mult si a inceput sa delireze.Am chemat din nou medicul si ia prescris unasin si sa faca injectabil gentamicina, intrebarea mea este daca e bine sa ia unasin in combinatie cu gentamicina? Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra 38, 6.Mentionez ca tatal meu are 75 ani, este diabetic si are picioarul taiat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fac febra dupa operatia de histerectomie totala
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 7rosu in gat si febra mica
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 6Febra mare fara alt simptom
- 6Amigdalita+febra!!
- 1febra ciclica lunara
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 1dureri de gat si febra
- 6hemoleucograma completa, copil de 10 luni
- 3Febra de mai bine de o luna.
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 1Infecție bacteriana, internare, nu se confirma
- 1Frisoane de 2 zile
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
- 0Febra 37 care persista o săptămâna!
Mai multe informații despre: Febra Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: