Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
Buna ziua,
tatal meu de vineri seara s-a simtit rau a facut febra neacuzand nici o durere.Am chemat medicul de familie si ia prescris cuminol si paracetamol, sambata seara a facut din nou febra 38, 8, a urinat foarte mult si a inceput sa delireze.Am chemat din nou medicul si ia prescris unasin si sa faca injectabil gentamicina, intrebarea mea este daca e bine sa ia unasin in combinatie cu gentamicina? Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra 38, 6.Mentionez ca tatal meu are 75 ani, este diabetic si are picioarul taiat.
tatal meu de vineri seara s-a simtit rau a facut febra neacuzand nici o durere.Am chemat medicul de familie si ia prescris cuminol si paracetamol, sambata seara a facut din nou febra 38, 8, a urinat foarte mult si a inceput sa delireze.Am chemat din nou medicul si ia prescris unasin si sa faca injectabil gentamicina, intrebarea mea este daca e bine sa ia unasin in combinatie cu gentamicina? Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra 38, 6.Mentionez ca tatal meu are 75 ani, este diabetic si are picioarul taiat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 4febra si frisoanele
- 8fractura diafazara cominutiva deschisa de femur tip IIIA
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 6complicatii sinuzita cronica
- 0Febra mare timp indelungat, diagnostic inca nestabilit
- 3Febra mare. Ajutor ! Splenectomie !
- 0Tensiune, voma, transpiratii cu frisoane
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
- 0Tumora benigna suprarenala
- 1Febra 38 fara simptome copil 4 ani
Mai multe informații despre: Febra Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: