Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
Buna ziua,
tatal meu de vineri seara s-a simtit rau a facut febra neacuzand nici o durere.Am chemat medicul de familie si ia prescris cuminol si paracetamol, sambata seara a facut din nou febra 38, 8, a urinat foarte mult si a inceput sa delireze.Am chemat din nou medicul si ia prescris unasin si sa faca injectabil gentamicina, intrebarea mea este daca e bine sa ia unasin in combinatie cu gentamicina? Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra 38, 6.Mentionez ca tatal meu are 75 ani, este diabetic si are picioarul taiat.
tatal meu de vineri seara s-a simtit rau a facut febra neacuzand nici o durere.Am chemat medicul de familie si ia prescris cuminol si paracetamol, sambata seara a facut din nou febra 38, 8, a urinat foarte mult si a inceput sa delireze.Am chemat din nou medicul si ia prescris unasin si sa faca injectabil gentamicina, intrebarea mea este daca e bine sa ia unasin in combinatie cu gentamicina? Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra 38, 6.Mentionez ca tatal meu are 75 ani, este diabetic si are picioarul taiat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 8pneumonie cu complicatii??
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 6Febra mare fara alt simptom
- 19Laringe
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 4tuse si febra de o saptamana
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 2dureri abdominale si febra
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 1febra si varsaturi decateva zile
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 2diagnostic CT
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 4Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 1Gripa sau ceva mai grav?
- 2Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
Mai multe informații despre: Febra Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: