Durere acuta in gat
Va salut. In urma cu o saptamana a aparut in gat o durere destul de apasatoare, care ma facea sa inghit foarte greu datorita acesteia. Am fost la ORL, am fost diagnosticat cu amigdalita acuta putacee unilaterala (intr-adevar, infectia era doar la amigdala stanga - se facusera niste 'bube' albe, cu puroi in ele). Tratament cu antibiotice si gargara. Maine se face o saptamana de cand mi-a fost dat acest tratament si parca nu s-a rezolvat nimic, dimpotriva, acum ma doare in tot gatul, infectia nu mai cred ca este unilaterala, si acum mi-au aparut si niste bubite (cred ca afte) peste tot in gat, inclusiv pe omulet, chiar si ciuperca care cred ca a aparut in urma administrarii antibioticelor.
Va rog spuneti-mi un remediu macar pentru durerea asta! Iau flamexin, tablete si cam atat pentru durere si parca degeaba! Simt ca tratamentul nu da roade.
Va multumesc,
Cosmin
Va rog spuneti-mi un remediu macar pentru durerea asta! Iau flamexin, tablete si cam atat pentru durere si parca degeaba! Simt ca tratamentul nu da roade.
Va multumesc,
Cosmin
2 comentarii
multa gargara, tab de supt tantum verde sau septogal
maine mergi din nou la ORL
maine mergi din nou la ORL
Am fost ieri domnul doctor, mi s-a spus sa continui tratamentul...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6a reaparut durerea in gat
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 6amigdalita acuta pultacce la bebelus
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 1stare subfebrila permanenta, durere in gat
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 1durere in gat
- 2Durere mare in gat si amigdale marite
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 1Durere in gat si nas uscat
- 0Punct cu puroi in gat!!
- 2Durere ciudata in gat
- 0Durere gât- fond alergic
- 8Gat iritat
- 2Durere în gât!
- 2Durere in gît partea stingă.
Mai multe informații despre: durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: