durere in piept
buna,
ma numesc oana si am 28 de ani de mai bine de 2 luni am dureri in piept care raspund pana in spate am fost la urgente si am facut ekg si nimik am fost la un cabinet particular si am facut ekg si consult si nimic nici macar un sflu mi s-a spus ca sunt perfect sanatoasa in urma mai multor investigatii mi s-a spus ca am spondiloza cervicala asa ca am facut fizioterapie dar nimik tot ma doare ultima electrocardiograma am facut-o acum 2 saptamani si nimk totul e bine dar de vreo cateva zile durerea se simte si la baza gatului si pe gat in sus si simt mereu furnicaturi in mana stanga.va rog da-ti-mi un sfta nu mai stiu unde sa merg m-am saturat de medici si spitale si cabinete ba ca e o nevralgie ba ca e spondiloza si in continuare am dureri crede-ti ca as putea avea ceva la inima mentionez ca daca apas in piept durerea e mai mare
va multumesc
ma numesc oana si am 28 de ani de mai bine de 2 luni am dureri in piept care raspund pana in spate am fost la urgente si am facut ekg si nimik am fost la un cabinet particular si am facut ekg si consult si nimic nici macar un sflu mi s-a spus ca sunt perfect sanatoasa in urma mai multor investigatii mi s-a spus ca am spondiloza cervicala asa ca am facut fizioterapie dar nimik tot ma doare ultima electrocardiograma am facut-o acum 2 saptamani si nimk totul e bine dar de vreo cateva zile durerea se simte si la baza gatului si pe gat in sus si simt mereu furnicaturi in mana stanga.va rog da-ti-mi un sfta nu mai stiu unde sa merg m-am saturat de medici si spitale si cabinete ba ca e o nevralgie ba ca e spondiloza si in continuare am dureri crede-ti ca as putea avea ceva la inima mentionez ca daca apas in piept durerea e mai mare
va multumesc
1 comentarii
lipsa de calciu, asa am avut si eu, iar in urma analizelor pentru calciul total, ionic si..., am constatat ca eram varza, de asta am facut si spasmofilie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce am: simt ca ma sufoc
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 9Durere in piept, retrosternala sau mediastinala
- 2durere in piept
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 9durere in piept si multe altele
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 3dureri in piept
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 1dureri, crampe stomac... nu stiu ce poate fi, va rog un raspuns!!!
- 3durere in capul pieptului la inghitire
- 2Înțepături în piept dreapta
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 2Dureri in capul pieptului
- 2Dureri persistente în piept
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 4Durere stern/esofag?
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 0Bicuspida aortica
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: