Durere incredibila de cap
Buna dimineata! Nici nu stiu cum sa incep, este vorba de mama mea. Acum 3 ore a simtit o durere incredibila de cap mai exact la frunte si in zona din spate si s-a inrosit la fata. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Si-a dat cu apa pe fata si incet, incet a inceput sa-si revina si sa-i dispara acel rosu de pe fata. Nu inteleg ce s-a intamplat, de fapt nici nu stiu cum sa va explic, am ramas surprinsa. Este posibil sa fie si din cauza efortului depus azi? ( Nu a stat nici-o clipa, a facut curatenie, a sters geamurile, a mutat niste florii etc). Ma puteti ajuta? Va multumesc!
3 comentarii
Buna dimineata! Este posibil sa fie un puseu hipertensiv. Mergeti la un consult de Boli Interne pentru consult, ECG, tratament, eventual se poate face o monitorizare Holter a tensiuni arteriale si frecventei cardiace. Simptomatologia de mai sus se poate ameliora in situatii urgente si prin administrarea unor remedii homeopate: Aconitum15 CH -5 granule sublingual si Belladonna 15CH- 5 granule sublingual.Numai bine
PS: recomand si consult neurologic; numai bine
Va multumesc! Am fost la medic si i-a prescris un medicament pe nume "tarka".
Credeti ca este bun? Deocamdata nu a mai avut probleme si sper ca va fi bine mereu:)
Credeti ca este bun? Deocamdata nu a mai avut probleme si sper ca va fi bine mereu:)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 623Migrene... mostenite
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 3Durere suspecta, care revine...
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 1Durere de cap, presiune in urechi si zgomot
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 7probleme cu creierul...
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 0Tomografie
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 4dureri de cap de cateva luni
- 0Oboseala persistenta, dureri dese de cap, inrosire
- 4Durere cap si ochi
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: