Dureri de cap și amorțeală
Bună ziua, am de o săptămână aproximativ niste dureri de cap ciudate pe partea stângă la tâmple și frunte și uneori se muta pe mijlocul capului. Nu sunt puternice dar sunt deranjante ca o presiune așa... A început să și amorțească tot așa în crestetul capului până jos la ceafa foarte ciudat.
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
2 comentarii
Buna ziua, durerile de cap pot avea cauze multiple. În primul rând trebuie sa faceti investigatii medicale, asa cum ati spus chiar dvs. trebuie sa va vada un medic neurolog., cât mai urgent. Ulterior apelați la psiholog pentru a va regăsi echilibrul interior. Durerea pe care o simțiți poate fi o somatizare, dar inițial trebuie sa excludeti alte cauze medicale.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am sunat la toate clinicile din oraș și nu sunt locuri nu mă primește nimeni și medicul de familie e in concediu. Durerile de cap au trecut complet dar a rămas amorțeala.Am uitat sa specific că eu am avut Covid in septembrie are vreo legătură oare. Până ajung la medic mi-am luat un stres clin și un complex B. Sper sa fiu mai bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2degete amortite
- 4Amorteala la nivelul pielii pe coapsa
- 7durere si amorteala in bratul stang
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 1Amorteala si furnicaturi la nas de 3 zile
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 6Durere genunchi drept sub rotula si amorteala partiala a soldului...
- 11probleme cu inima ?
- 0Durere ceafa
- 5Dureri ale cefei
- 0degete amotite picior
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 2AMORTEALA MAINI, PICIOARE, CAP SI AMETELI
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 2Ce afectiune am ?
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: