Dureri de picioare, moleseala, ameteli...

37 comentarii 1 2
0
13-02-2018, ora 11:22
kuli
Nu este medic/terapeut
kuli
Observ ca sunt tot mai multi cu astfel de simptome. In ultima vreme m-am simtit bine si speram ca s-au terminat aceste simptome dar ieri a revenit durerea musculara in gamba, picor, stari de ameteala, atac de panica. Nu am luat medicamente si incerc sa nici nu iau, incerc sa ma calmez, si sa-mi controlez aceste atacuri de panica. Am renuntat la cafea aproximativ o saptamana si era ok, fara aceste stari, insa ieri am baut 2 cafele si au revenit... Voi consumati cafea?
0
13-02-2018, ora 13:49
Daniel89
Nu este medic/terapeut
Daniel89
Da sa sti cred ca este ceva de sunt tot mai multi cu afectiuni din anstea. Eu ma confrunt cu ele de 2 ani la inceput am luat tratament si ma simte.am ok pana cand mi.au dat reactiile secundare. Acun sunt foarte rau nici de aksa nu mai plec de frica si sunt ametit ma dor picioarele am agitatie nu pot dormi la cel mai mic sunet ma trezesc speriat dorm cu niste doape in urechii sa ma pot odihni cat de cat si nu dorm mau mult de 4 5 ore pe seara incerc sa ma controlez dar parca sunt prea intense si nu reusesc. Dar cred ca la mine este de ka rivotril care am incetat sa.l mai iau si l.am oprit brusc si acum ma chinuie tare. Cand il luam ma dureau muschii de la picioare si nu mai puteam sa dorm la care inainte dormeam dus de la el dar tinand cont ca am luat doze mari din prima 2 mg. Acum ast sa vb cu un psihiatru la recomandarea unui neurolog sa imi faca o schema de scoatere si sa nu mai trec prin calvarul asta. Eu sper ca pt noi astia toti care suferim de anxietate si atacuri de panica cred ca exsista o rezolvare si pt noi doar ca trb sa gasim pe cine trebuie sa sa ne administreze tratamentul corect si cred cum mai mi sa spus ca ne ajuta foarte mult si psihoterapia in concomitent cu medicamentatia cea ce eu nu am facut. Va doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine.
0
29-03-2018, ora 21:41
Liviu01
Nu este medic/terapeut
Liviu01
De 1 an jumatate ma confrunt cu cele mai ciudate simptope. Dureri musculare, articulare, spasme musculare, amorteli, ameteli. Am fost la foarte multi medici, am facut toate investigatiile posibile si nici un rezultat. Am fost si la psihiatrii si psihologi, nimic. Mi.am dat viata peste cap cu totul, s-a dus de rapa munca, viata personala, orice si nu imi da nimeni de capat cu ce se intampla cu mine. Ce vreau sa va intreb, cei cu simtome asemanatoare... ce obiceiuri aveti sau mai bine zis ce ati facut in trecut? Eu cred ca fac niste legaturi... cine vrea sa imi scrie in privat sa formam un grup ca sa putem discuta.
0
02-04-2018, ora 16:11
kuli
Nu este medic/terapeut
kuli
Eu in noiebrie decembrie am trait un calvar cu dureri musculare in gambe, maini, articulare, amorteli, ameteli, atacuri de panica, lesin etc rezultate ok pana in prezent, chiar si ultimele ANA si cele reumatologice...Liviu nu esti singurul care trece prin acestea si ce iti pot spune e ca trebuie sa incerci, sa inveti sa gandesti pozitiv. Sotia imi spune ca totul se decide in creier. Am avut perioade cand m-am simtit bine, dar in ultima vreme au revenit aceste simptome, adevarat nu cu o intesitate asa mare. Eu ce am observat e ca gandindu-ma tot timpul la ce se va intampla cu mine m-am blocat parca intr-o alta lume. Imi spun zilnic de multe ori ca ma simt bine, ca ma voi vindeca si doar creierul meu imi joaca feste. Incerc sa-mi caut preocupari care imi fac placere. Am inceput sa merg la biserica singurul loc unde simt o liniste sufleteasca.
1
03-04-2018, ora 10:04
Livmed
Nu este medic/terapeut
Livmed
Daca te paste o suferinta...ceea ce gandesti poate sa fie jumatate din drumul spre vindecare sau jumatate din drumul spre cedare fata de boala. Toate suferintele trebuiesc intampinate cu un spirit pozitiv, activitate...miscare multa (chiar sport), plimbari in aer liber...contact cu natura, alimentatie pe baza de fructe si legume (unde permite afectiunea).
Am studiat mult in ultima vreme si un "medicament" miraculos - "medicament " care a fost luat in sfarsit in seama si in tara noastra. Oxigenul...Cititi de curiozitate acest ariticol... Nu este fictiune...
-----------*

Multa sanatate tuturor

(*modificat de admin)
0
13-08-2018, ora 18:16
kuli
Nu este medic/terapeut
kuli
Pana la urma toate simptomele pe care le-am avut au dus la embolie pulmonara. au trecut 6 saptamani de la internare la spital. Eu va recomand celor cu simptome asemanatoare cu ale mele sa va faceti un CT toracic. Ma simt mult mai bine dar ma dor gambele picorului. AM fost la ecodopler dar nu s-a gasit cheag de sange in membrele inferioare.
0
24-11-2018, ora 12:19
zariana
Nu este medic/terapeut
zariana
Pentru livmed.

Mai multe detalii poti adauga, te rog!
Ti a fost șters comentariul sau nu am inteles ce ai vrut să spui de oxigen!..
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare amețeala?
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Durerea de picioare
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  •