Dureri in labele picioarelor
Ma numesc Conciu Violeta am 47 ani, 68kg. In primul rând vreau sa va aduc la cunoştinţă ca am o discopatie lombara fiidu-mi afectate doua vertebre. In momentele cand am dureri urmez un tratament injectabil la recomandarea medicului si o perioada îndelungată (un an) nu mai am nimic. De aproape 6luni dimineata cand mă dau jos din pat am dureri mari in labele picioarelor si asta pana fac putina mişcare, dupa care durerea cedează. Mentionez ca nu am o meserie sedentara ci toata ziua stau in picioare. Ce sfaturi imi puteţi da ? Cu ani in urma durerile au apărut in calcaie, acum nu este cuprins si calcaiul. Va multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72basici in talpa
- 9Picioare scobite
- 6Daca stau mai mult in picioare sau pe scaun ma dor foarte tare picioarele de la genunchi in jos
- 12Ruptura de tendoane
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 3Durere si mancarime in talpa piciorului drept
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 5dupa o durere de spate de cateva zile am ramas cu o durere de picior
- 2durere de laba piciorului, degete si unghii
- 0Arsuri pe laba piciorului
- 8dureri picioare de la degete la bazin
- 5fractura tibie peroneu nu se dezumfla laba piciorului
- 27guta sau altceva?
- 5Talpa piciorului prea scobita - dureri accentuate
- 4Unflatura si vineteala la degetele de la piciorul sting si laba piciorului
- 7Durere picioare
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: