Dureri in labele picioarelor
Ma numesc Conciu Violeta am 47 ani, 68kg. In primul rând vreau sa va aduc la cunoştinţă ca am o discopatie lombara fiidu-mi afectate doua vertebre. In momentele cand am dureri urmez un tratament injectabil la recomandarea medicului si o perioada îndelungată (un an) nu mai am nimic. De aproape 6luni dimineata cand mă dau jos din pat am dureri mari in labele picioarelor si asta pana fac putina mişcare, dupa care durerea cedează. Mentionez ca nu am o meserie sedentara ci toata ziua stau in picioare. Ce sfaturi imi puteţi da ? Cu ani in urma durerile au apărut in calcaie, acum nu este cuprins si calcaiul. Va multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2picioare transpirate
- 6ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani
- 9Ma mananca pielea de la picioare ingrozitor
- 8rinichi bolnavi (cauza) - picioare umflate (efect)?
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 6Dureri de picioare la 7 ani
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 6i-a crescut un cioc osos la "oul" piciorului drept.medicul i-a zis ca e un osteofit
- 2Durere in piciorul stang la copil
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 13dureri regulate de picioare si spate!
- 2Dureri de maini si picioare
- 25dureri de picioare + cervicala
- 7durere pe os picior
- 2Durere laba picior drept- articulatie umflata
- 5Durere de picior
- 8Durere îngrozitoare laba piciorului
- 37Durere picior stang
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: