Dureri in labele picioarelor
Ma numesc Conciu Violeta am 47 ani, 68kg. In primul rând vreau sa va aduc la cunoştinţă ca am o discopatie lombara fiidu-mi afectate doua vertebre. In momentele cand am dureri urmez un tratament injectabil la recomandarea medicului si o perioada îndelungată (un an) nu mai am nimic. De aproape 6luni dimineata cand mă dau jos din pat am dureri mari in labele picioarelor si asta pana fac putina mişcare, dupa care durerea cedează. Mentionez ca nu am o meserie sedentara ci toata ziua stau in picioare. Ce sfaturi imi puteţi da ? Cu ani in urma durerile au apărut in calcaie, acum nu este cuprins si calcaiul. Va multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Entorsa de grad 1, gips 9 zile.. durerea inca persista
- 2Durere de picior
- 5dureri puternice ale picioarelor
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 56durere picior drept
- 39dureri de picioare la copii
- 6cand fac efort stand in picioare ma doare tot piciorul drept, nu pot sa calc in el
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 8Picioare mirositoare?
- 4Problema neurologica?
- 9Vanatai pe picioare
- 3Usturimea piciorului
- 2durere de laba piciorului, degete si unghii
- 2Durere la sold si la picior
- 0durere de picioare
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 3Durere picior
- 1Durere sub genunchi și gleznă
- 3Durere tibie
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: