Dureri in labele picioarelor
Ma numesc Conciu Violeta am 47 ani, 68kg. In primul rând vreau sa va aduc la cunoştinţă ca am o discopatie lombara fiidu-mi afectate doua vertebre. In momentele cand am dureri urmez un tratament injectabil la recomandarea medicului si o perioada îndelungată (un an) nu mai am nimic. De aproape 6luni dimineata cand mă dau jos din pat am dureri mari in labele picioarelor si asta pana fac putina mişcare, dupa care durerea cedează. Mentionez ca nu am o meserie sedentara ci toata ziua stau in picioare. Ce sfaturi imi puteţi da ? Cu ani in urma durerile au apărut in calcaie, acum nu este cuprins si calcaiul. Va multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca suferinta actuala se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic a picioarelor (statusul ocupational).
Prin urmare, logic, singura solutie este reducerea semnificativa a efortului fizic (stationarea in picioare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am mari dureri la picioare de la genunchi in jos pana la glezne inclusiv
- 6metatarsalgie morton?
- 9dureri de picior
- 9Am senzatia ca imi "fuge" piciorul
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 4Problema neurologica?
- 4durere de picior drept de 3 zile
- 4muschi picior drept
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 3Fractura picior drept
- 1Durere picior drept
- 8laba piciorului sting
- 0durere de picioare
- 0Durere testicul stang si picior stang
- 3Durere picior drept talpa
- 3am observat cateva venisoare vinete pe gamba piciorului
- 1durere picior