Ejaculare prematura

19-12-2017
Lucio91
Nu este medic/terapeut
Lucio91
Buna seara, am 33 de ani, sunt casatorit de 9 ani. Am inceput sa ma confrunt in ultima perioada cu probleme de ejaculare prematura. De ex.: este normal ca dupa dupa 3 masturbari in aceeasi zi, sa ejaculez dupa 20 de secunde de la penetrare? Poate fi ceva medical, ar trebui sa consult un urolog?
Multumesc
3 comentarii
1
19-12-2017, ora 12:50
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, situatia nu este una normala. In astfel de situatii va recomand urmatoarele:
- consult medical de specialitate (urologie sau medic sexolog); probabil ca el va va recomanda si dozarea hormonala (endocrinologie). Acestea sunt importante pentru a se vedea daca exista cauze organice (medicale)
- daca nu se gasesc cauze organice pasul urmator este la un psiholog-sexolog caci probabil cauza este in alta parte, respectiv una psihologica/emotionala: o schimbare de comportament, o afectare a relatiei, teama, emotii etc.
Ce va face va masturbati de trei ori intr-o zi? Simtiti nevoia de a face asta? O faceti in mod obisnuit/repetat?
0
19-12-2017, ora 20:17
Lucio91
Nu este medic/terapeut
Lucio91
Buna seara, multumesc pentru raspuns.
Nu, nu este ceva ce fac in mod repetat. De obicei se intampla sa ma masturbez o data la doua zile, sau mai rar. In acea zi am vrut sa fac un test, adica sa vad daca voi rezista mai mult in timpul actului sexual, iar rezultatul a fost devastator. De atunci mi-am pus multe semne de intrebare si am hotarat ca trebuie sa fac ceva in privinta asta. Singura modalitate ca sa reusesc sa-mi aduc sotia la orgasm in momentul de fata, sunt prezervativele cu benzocaina, dar nici acolo nu reusesc totdeauna sa controlez momentul final.
0
31-01-2018, ora 12:29
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pentru a vedea ce anume sta la baza ejacularii precoce e important sa raspunzi si la intrebarea: ce anume te face sa te autosatisfaci la 2-3 zile ?

Cauzele ejacularii precoce pot fi unele ce tin de hormoni sau neurotransmitatori dar si unele ce tin de modalitatea in care te raportezi tu la actul sexual. Cum au iesit analizele de la endocrinologie? Ai ajuns si la psihosexolog ?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: