Endometrioza de vreo 2 ani

43 comentarii 1 2
0
02-10-2012, ora 14:18
halmagean
Nu este medic/terapeut
halmagean
Corina danaaaaaaaaaa, servus draga mea!!!!

Imi pare nespus de rau ca nu am dat semne de viata dar am avut enormmmmmmmm de mult de lucru la servici, nu am avut timp nici macar sa respir!!!! Iti multumesc din suflet pentru toate sfaturile tale si informatiile care mi le-ai oferit!!!! Esti o dulce!!!
Vreau sa iti spun draga mea ca joi dimineata la ora 8 sunt programata la operatie! Tin sa te anunt ca mi-a spus dr ca atunci dimineata imi va face clisma dar mi-a spus sa imi iau si eu niste pliculete de fortrans pe care le voi bea maine seara, imi va face analizele si ma gandesc ca dupa aceea operatia. Vai Corina, stii de ce imi este cel mai frica?Sa nu lesin.Eu am antecedente din acestea si de aceea.
Sper din tot sufletul sa trec cu bine, oricum eu sunt destul de tare si sa fie totul bine.

Dupa ce voi fi mai nbinisor te voi anunta cu toate cele, ok?
Ai grija de tine!!!! Te pup:*
0
02-10-2012, ora 18:45
Corinadana
Nu este medic/terapeut
Corinadana
Lidia, buna!
Tin pumnii stransi joi si ma voi gandi la tine!!Sa nu iti fie teama, sunt convinsa ca totul va decurge f bine!
Iti va face analizele, apoi te vor opera. Nu ai de ce sa lesini...gandeste-te ca esti intr-un alt loc decat la spital, incearca sa iti abati gandul de la analize si tot ce ti se va face..stiu ca este greu, dar incearca. Oricum iti vor face anestezie generala si vei dormi in timpul operatiei..nu vei simti nimic.
Maine seara inainte de culcare, ia un Extraveral..te va ajuta sa te linistesti si iti va mai lua din emotii...ti-as fi recomandat o pastila de Diazepam, dar nu stiu daca ai sau daca are cine sa iti dea, fiindca se da cu reteta speciala...eu eram deja in spital in seara dinaintea operatiei si mi-a dat asistenta de seara un Diazepam..

Sunt convinsa ca esti tare, trebuie sa fii, si vei trece cu bine de acesta incercare!Fruntea sus!!
Astept vesti cat de repede poti sa le dai!Imi poti scrie si pe mail, asa putem vb. mai mult -
Eventual imi poti lasa pe mail un nr. de telefon ca sa te pot suna...aici pe forum din cate am inteles nu avem voie sa dam nr. de telefon.

Te pup si te imbratisez cu drag!Curaj si multa bafta!!!
0
02-10-2012, ora 21:21
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Lidiuta mama..multa bafta, mult noroc si stai calma..nu vei lesina...si eu am astfel de antecedente...nu ti se va intampla nimic rau..treci cu brio, esti o luptatoare, o invingatoare.
Stai pe langa wc, dupa fortrans, eu am luat si n-am mai facut clisma..o sa fie bine, Dumnezeu va fi si cu tine, asa cum a fost si cu noi toate.pup
0
02-10-2012, ora 21:34
halmagean
Nu este medic/terapeut
halmagean
Vasi-viorica, ce mai faci? Cum mai esti?
Nu am mai vorbit de foarte mult timp! Multumesc tare tare mult pt incurajari si da intr-adevar sper sa fie totul bine. Asa zici ca e cu Fortrans? Eu mi-am luat 2 plicuri din acelea care le voi dizolva in 2 liti de apa.Initial mi-am luat doar 1 dar am zis ca e prea putin ptc acolo scrie ca pt un adult trebuie 3-4 litri de solutie din aceea. Deci eu m-am echilibrat.Ce m-ai facut sa rad cand mi-ai spus sa stau pe langa wc.E buuuuuuuunnnnnnnnn!!!!

Inca odata multumesc si am sa ma gandesc ca sunteti alturi de mine.
Ai grija de tine! te pup
0
02-10-2012, ora 21:39
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Sunt bine si tu vei fi la fel...totul trece..si TOT INAINTE TOVARASI...
Te pup si ma voi ruga pentru tine joi.
0
24-11-2012, ora 20:34
Miru03
Nu este medic/terapeut
Miru03
Buna fetelor! Am intrat sa va spun ca se poate invinge endometrioza!sunt casatorita de 4 ani si ca orice cuplu ne-am dorit un bebe.bebe care nu venea. In urma unui consult am primit diagnosticul Endometrioza ovar drept 5 cm. Nu stiam, nu auzisem de aceata afectiune. Am fost la 5 medici...acelasi diagnostic.am fost la dnul dr Tutunaru care a recomandat laparoscopie si diphereline. In februarie anul trecut am fost operata..am inceput tratamentul cu diphereline in martie si in octombrie am ramas insarcinata! Acum fetita mea are 6 luni, este un copil sanatos, vesel! Pe aceasta cale multumesc dnul dr Tutunaru Dan si il recomand din tot sufletul!
0
21-06-2014, ora 15:06
lily lil
Nu este medic/terapeut
lily lil
Bună fetelor.numele meu este Lili, sunt din Braşov şi am 25 de ani.de la varsta de 12 ani am mers la tot felul de medici de la ginecologi până la dermato.am avut zeci de diagnostice şi tratamente gresite.in final, anul trecut în noiembrie am făcut prima operaţie de tumoare chistica (sper ca v-a fi singura), de 6, 1 cm.dupa doar 3 luni de la operatie, a recidivat un nou chist mai mare decât primul, asa mi s-a pus diagnostic de endometrioza. Sincer nu stiu ce grad sunt, nu am întrebat, ce pot sa va spun este faptul că fac tratamentul cu diphereline de 3, 75 mg, mâine fac cea dr de a 4 a injecţie, mai am 2.intr-adevar unele simptome, nu sunt foarte uşor de suportat, dar decat sa va taiati de atatea ori mai bine urmati tratamentul acesta. Eu una as face orice pt un copilas :-(:-((mi-as da si viata. în august fac ultima injectie, sper sa fie totul bine, o sa va tin la curent.
0
30-12-2014, ora 16:42
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Buna fetelor.Si eu am aceleaşi probleme ca si voi:( Lidia cum a decurs operaţia.Cum esti acum?am citit toate comentariile voastre.Pacat ca nu ai mai scris.Lili cum te simţi?iar Miru..eu sunt fix cu endometrioza pe ovarul drept de 5 cm ca tine.In ce oraş e acel doctor care te-a ajutat?Multa sanatate.
0
10-06-2015, ora 17:42
xxena
Nu este medic/terapeut
xxena
Buna ziua.Intrebarea mea este daca endometrioza se poate vedea si la hsg(histerosalpingograma)?

Multumesc
0
21-07-2016, ora 15:22
Oana30_16
Nu este medic/terapeut
Oana30_16
Buna ziua,
De peste 3 ani de zile prezint niste dureri groaznice in zona pelvina, si sincer as vrea sa va intreb pe voi ce parere aveti, nu am gasit pana acum un medic care sa ma ajute, macar cu un raspuns. Am urmat. simptome, negresit, zi de zi: durere abdominala pelvina (ovar drept, uter), violenta, aproape de nesuportat, cu oboseala, frisoane, mai mult caldura, intepaturi, durerea se amplifica inainte de menstra si scade in ultimele zile, dar niciodata nu dispar. Durerea este asemanatoare cu cea avuta la menstruatie, dar este de 30 de x mai puternica. - menstruatie neregulata, inchisa la culoare, cu cheaguri, care nu tine mai mult de 3-4 zile/ sangerari intre menstre, maronii, rozalii uneori. /secretie vaginala urat mirositoare. / dureri de spate si amorteala pe piciorul drept (nu am niciodata dureri de spate independent de cele de abdomen). /dureri la contact sexual. /durerea apare dupa urinare sau defecare, in special dimineata. / constipatie, balonare. / la efort, la stat in sezut, la mers mult, durerile apar imediat. / nu am ramas niciodata insarcinata, desi au fost ocazii, nu mi-am luat masuri de protective, fiind de 6 ani cu acel barbat, ma ferea el sa zic asa. Deci dupa mine sunt infertile, pt ca au existat ocazii de a ramane insarcinata. Durerea aceasta mi-a schimbat radical viata, ritmul, visele, sperantele, tot. Nu mai pot sa fac nimic din ce faceam inainte, obosesc si ma enervez foarte repede, pt ca aceste dureri sunt cumplite, am lesinat de atatea ori.
Singurele medicamente care au functionat sunt: Cerazette (anticoncep.), Nurofen, Ibuprofen si acum Doreta pt ca celelalte nu-si mai fac afectul.
Ce parere aveti, cine s-a mai confruntat cu asem. dureri, si ce ar putea fi? Astept rasp. voastre dragelor, poate ma veti ajuta voi cu ceva lamuriri.
Va multumesc din suflet, sanatate si putere!
0
23-11-2017, ora 18:11
Biancaby
Nu este medic/terapeut
Biancaby
Buna Fetelor sunt noua pe acest forum. Vreau sa va impartasesc si eu problemele mele de endometrioza. Acum 1 an jumate am descoperit ca am si eu endometrioza ovar stang, si medicul meu mi-a dat o odroaie de tratamente pentru endometrioza...si pana la urma a fost necesara operata laparascopic si ce sa va zic dupa 9luni de zile a recidivat inapoi tot pe acelasi ovar..dar acum este de 2, 4 cm, azi am fost a doctor si mi-a dat tratament cu orgametril...voi ce parere aveti deapre orgametril? Am incercat sa raman insarcinata dupa operatie dar in zadar...voi a-ti reusit sa obtineti o sarcina cu endometrioza??
0
26-12-2017, ora 17:31
AlexaIoana
Nu este medic/terapeut
AlexaIoana
Buna ziua!
Ma confrunt cu următoarea problema de câteva luni: dupa fiecare ciclu menstrual am dureri in partea dreapta (intepaturi mai exact-se intensifica atunci când ma asez pe scaun) dureri care ma tin pana in ziua ovulatiei, apoi se opresc.(cu cat se apropie ziua ovulatiei, cu atât durerile sunt mai pronunțate, uneori mi-e si greata).Medicul mi-a zis sa iau ibuprofen însă nu ma ajuta deloc.Dupa ziua ovulatiei durerile dispar pana la ciclu menstrual.Mai are cineva aceasta problema? Ce ar putea fi? Mentionez ca am fost si la ecograf si mi-a spus că totul este în regulă.
0
02-02-2018, ora 20:24
burble
Nu este medic/terapeut
burble
Buna ziua sunt diagnosticata cu endometrioza cu un fibrom si as dori sa-mi recomande cineva un medic specializat in endometrioza in iasi.Va rog frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns
43 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menopauza si tulburarile psihice
  • Ce este premenopauza - perimenopauza?
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Endometrioza - 10 tratamente naturale eficiente
  • Instalarea târzie a menstruației și menopauzei asociată cu prelungirea duratei de viață
  • Suplimentele de calciu ar putea crește riscul de demență la femei
  • O posibilă metodă de tratament pentru infertilitatea asociată cu endometrioza
  • Durerile menstruale severe pot fi principalul simptom al endometriozei
  •