fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!

03-05-2009
oajdea
Nu este medic/terapeut
oajdea
cum ziceam mai sus a fost cu fetita mea de 8 luni in spita internata cu ea sotia din caua febrei. diagnosticul ei find pneomonie!in fine astat acolo o sapt cica atratato si inaite dea pleca nea dat tratament acasa !ceclodyne, prospan, sinupret.pana acina e k dar a doaa zi acasa afacut toata ziua febra 38.5 am tratao cu supozitoare impachetari cu scutec ud si nurofen.din spital incepea sa faca diaree si acuma are ai dam sa manace nuami tatza de la mama ei ca alceva nu vrea nici macar ceai sau altceva si ne chinuim sai dam si tratamentul ce ni lau dat acasa dar pur si simplu nu vrea sa deschida gura si daca reusim ssai dam o parte din ele asi face greata si fomita tot absolut tot deci va spun ca santem disperati ca se poate dezhidrata ca nu vrea sa bea sau sa manace alceva si nu are voie acuma cica sa-i mai dea taza ca are diareea asta si aceva nu vrea pur si simplu va rog sa ma credeti nu deschide gura !!ma chinui cu seringa gradata sai dau cate 5ml de ceai de menta ca astai bun si zeama de morcov si zeama de pe orez !daca iam da ceva nu stiu ce sai faca pofta de mancare sa deschida gura nu stiu ce se poate da.toata este palida !este alba ca varul daca ar deschide cunva gura sai dau ceai macar sa bea dar nimica astept sa ne ajutai cu o parere multumim!!!!!o mai srang eu de falci sii mai dau cate 5 ml de ceai dar dupaia foc si para nu mai stim ce sa facem si in spital nu neam mai duce ca vai si amar.!!!multumim asteptam raspuns cat de repede posibil daca se poate pe mail sau eu stiu cum mai repede posibil!!
7 comentarii
0
03-05-2009, ora 08:31
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
parerea mea este ca tre sa mergeti neaparat cu copilul la medic daca o tineti asa acasa riscati mult mai mult.deshidratarea deja este daca ea are in continuare diaree si nici nu bea nimic. nu o lasati asa ca o sa fie mai rau, si o sa va para rau.multa sanatate.
0
03-05-2009, ora 18:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
La medicul ei pediatru ati fost?Trebuie sa-i faceti fetitei analize coproparazitologice, urocultura si daca este cazul analize la sange!Pt starile de voma trebuie sa va prescrie medicul pediatru un tratament, pt diaree la fel!Nu mai asteptati sa nu fie prea tarziu!Copilul este destul de micut!Sunteti din Bucuresti?
0
03-05-2009, ora 19:41
oajdea
Nu este medic/terapeut
oajdea
dar sau facut analize in spital cand a fost cu ea dar problema este cum am zis nu vrea sa manace nimica si sa bea nu vrea sa deschida gura deloc si analizele zic ei ca au esit k numai ca este un pic anemica. asta au zis doctorii in spital si nu santem din buc ci din arad
multumesc de faturi iam cumparat astazi si iam dat hidrasept pentru diaree sa vedem cum se comporta!!!
0
03-05-2009, ora 22:24
wick
Nu este medic/terapeut
wick
Cred ca sunteti disperati! Daca are diaree este foarte important sa se hidrateze.Daca nu bea ceai sau supa de morcov si orez, eu zic ca indiferent cat de greu va este voua in spital este mai bine pentru copil.Acolo ii vor pune o perfuzie ca sa o hidrateze si plus de asta ii vor face tratamentul injectabil avand in vedere ca il vomita. Stiu cat de greu va este in spital dar primeaza interesul copilului.Lui ii este sigur mai bine acolo.Acolo sunt medici si nu riscati sa i se intample ceva rau din cauza deshidratarii.Mergeti la urgenta si spuneti ce ne-ati spus si noua. E mica si riscati foarte mult stand asa cu ea. Sanatate multa puiului!
0
04-05-2009, ora 16:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Hidrasecul este foarte bun si trebuie sa-i dati cate 3 pliculete pe zi!Pt starile de voma se da metoclopramid solutie pediatrica!Fetita nu are un medic pediatru al ei?Eu una nu prea am incredere in toate spitalele...Cine v-a spus de hidrasec?Ati primit vreo reteta de la vreun medic?Iar daca este anemica trebuie sa faca tratament cu fier!!Mergeti la medicul pediatru sau de familie!!
0
05-05-2009, ora 00:14
oajdea
Nu este medic/terapeut
oajdea
nu nam primit nici o reteta de la nici un medic am fost la farmacie si am luat ce au zis farmecistele cateodata stiu mai multe decat doctorii si deaja iam dat un plic si se vede diferenta ms mult jaquelinne de sfat!!
0
06-05-2009, ora 01:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Atunci incercati sa ii dati cel putin 3 zile acele pliculete de hidrasec, cate un pliculet de 3 ori pe zi.Dati-i si 3-4 picaturi de metoclopramid solutie pediatrica, dar vedeti ca este destul de amarui la gust.Dati-i banane pisate cu biscuiti, ceai de menta neindulcit.Sper sa-si revina micuta cat mai curand!
Multa sanatate va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea acută
  • Pneumonia
  • Diareea bebelușului
  • Există 7 factori care pot prezice riscul de pneumonie (studiu)
  • Vizitele regulate la dentist ar putea reduce riscul de pneumonie
  • „Vesta inteligentă” pentru diagnosticul pneumoniei
  • Indicatori clinici pentru depistarea cu acuratețe a pneumoniei (Studiu)
  • Semne clinice pentru identificarea corectă a pneumoniei
  • Răceală, viroză sau pneumonie - când sunt recomandate antibioticele
  •