fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
fetita mea de 6 ani, tuseste de vreo 3 saptamani, mai rar cu expectoratie, i-am dat si tratament cu augmentin, apoi cu ceclor.Au urmat vreo 3 zile fara sa tuseasca, pe urma a inceput intr-o seara sa tuseasca intr-una, dupa care, a doua zi tusea mai rar.Nu am vrut sa-i mai dau nici un antibiotic, si am incercat cu ridiche neagra si ceai de busuioc cu cimbrisor, vitamina c, miere.Parca era bine, dar aseara am auzit un zgomot in pieptul ei(un harait).Mentionez ca i-am administrat tot felul de medicamente ptr cresterea imunitatii(bronhovaxon, luivac, immunaid-de la Cali Vita).Efectiv nu stiu ce sa mai fac cu ea.poate imi poate spune cineva ce sa fac.Va multumesc anticipat
2 comentarii
Va recomand sa consultati urgent un medic pediatru.Felul in care tratati copilul agraveaza situatia.
ar fii trebuit un control medical din primele doua zile...eu am avut aceeasi problema la 12 ani...iar haraitul de care spuneti apare din cauza unei pneumonii...in cel mai bun caz...cel mai rau fiind pleurezia...apa la plamani, sau TBC...mergeti neaparat la medic !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 5Tuse persistenta ( > 6 luni)
- 5tusesc de un an
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 16tuseste de 2 luni
- 4interpretare analize
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 3tusesc de aproximativ o luna
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 3Probleme respiratorii - tusea este la fel, nu s.a ameliorat deloc
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: