Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii

14-10-2007
chadwich
Nu este medic/terapeut
chadwich
Buna ziua.Ma numesc Ionut, am 22 de ani si sunt din Oradea. am o mare problema care ma macina foarte tare. de cateva luni nu mai scap sub nici o forma de iritatia/cosurile/petele rosii de pe fata sub nici o forma. Mentionez ca urmez un tratament - vaccin stafilococic D, 2 solutii pt dimineata - acid boric.. nu stiu exact. si pt seara betadine. si medicamentul medoclav ( 2 pastile pe zi, medicamentul il voi lua dupa terminarea vaccinurilor). am inceput vaccinul de mult timp, facut de o asistenta dupa prospect cum a recomandat medicul.. si mai am inca 10 injectii de primit.. dar nu se observa o ameliorare. sunt disperat din cauza asta. va rog sa ma ajutati si ce se poate face in cazul meu ? Astept un raspuns, toate cele bune.
2 comentarii
0
15-10-2007, ora 00:00
jflvibvib
Nu este medic/terapeut
jflvibvib
probabil ca dupa terminare tratamentului, iti va disparea iritatia(care este determinata de o bacterie), in timul asta(dar si in general ai grija sa te speli bine pe piele cu apa si sapun de 2 ori pe zi).Daca nu trece, mergi la un dermatolog sa-ti preleve secretii din infectie, pt a vedea la ce antibiotice este sensibila bacteria.Succes!
0
21-05-2008, ora 00:00
dari
Nu este medic/terapeut
dari
Am facut si eu acest vaccin.Asteapta sa-l termini, dupa aceeia vei vedea rezultatul.Vei scapa de toate problemele.Foarte important sa-l intrebi pe medic daca trebuie sa-l refaci dupa 10 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Coșurile (acneea)
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •