Gât inflamat!

16-01-2021
Ryuga
Nu este medic/terapeut
Ryuga
Bună ziua, vin și eu cu o problemă...am aproape 19 ani și de 8-9 luni de zile am probleme cu gâtul, mi se umflă gâtul, mai exact sub mandibulă și puțin mai jos, atunci când mi se umflă simt ca și cum m-ar strânge ceva de gât și respir și mult mai greu...am fost până acum de peste 10 ori la doctorul de familie și tot ce a putut face a fost să îmi de-a niste antibiotice și să mă trimită să îmi facă consult în gât de 3 ori dar de fiecare dată a ieșit fără probleme...am doat și în privat la ORL i-ar acolo mi sa spus că am ceva legat de mucoasă i-ar atunci am primat să i-au o plasă de pastile de la care mi sa și făcut puțin rău dar problema a fost că nu sa făcut nici-o schimbare...acum ultima oară am fost și cu tiroidă dar degeaba... mi-a ieșit totul ok, analizele la sânge le-am făcut de 3 ori și de fiecare dată mi-au ieșit perfecte, țin să menționez că de vreo 3 luni cred că din cauza gâtului ma luat și cu inima, atunci când mă sperii, când fac efort sau dacă tresar începe să îmi bată inima de simt că îmi sare din piept, chiar nu știu unde să mă mai duc și ce să fac, legat de gât credeți-mă că a devenit insuportabil... vă rog frumos dacă mă puteți ajuta a-și fi recunoscător!
2 comentarii
0
16-01-2021, ora 20:59
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Daca spui ca te-a luat si inima, cred ca tu ai un reflux gastric cu semne de anxietate care-ti produc palpitatii la inima si normal ca te sperie tare. Asta inseamna sa mergi la un psihiatru sa tratezi anxietatea care nu te lasa sa duci o viata normala, sa faci sport zilnic , multa miscare, ca ai 19 ani.
0
16-01-2021, ora 22:07
Ryuga
Nu este medic/terapeut
Ryuga
Mulțumesc mult pentru răspuns, mișcare fac deja destul de multă doar că la psihiatru nu am fost pentru că nu m-am gândit că ar fi legat de așa ceva dar chiar o să mă duc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •