gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
clinica Nova
dr Voda Ioana
dr Voda Ioana
Buna ziua, am urmarit cu atentie mesajele care leati primit si ce ati raspuns dumneavoastra, si din concluzia mea 99% am acidetate gastrică, am permanent un nod in gât si mi se lipeste permanent de peretele din fundu guri ceva alb foarte lipocior , si in fiecare dimineata scuip o flegma foarte urita la coloare si urit mirositoare, am amegdalitele si pereti din gura mai permanent rosi., si as dori ce fel de regim ar trebui tinut, si ce ar trebui sa consum (maninc)va multumesc din suflet pentru tot multa sanatate.
Aciditatea gastrica poate fi influientată si din cauza stresului, nervozitaţi etc????in ultima perioasa am trecun printrun stres foarte mare greu de controlat, datorita unei operatie la rinichi care datorita covid19 tot mau aminat si durerile erau insuportabile
Da, stresul si nervozitatea afecteaza stomacul si poate produce aciditate gastrica... stomacul este cel mai afectat (fizic) de stres, anxietate sau depresie..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalele marite, ganglionii submandibulari durerosi si mariti
- 54Ma deranjeaza cand inghit
- 296carcinom scuamos in gat
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 18durere sub maxilar in git
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 1nod in gat noaptea
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 12hpv 16 cancer in gat
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
- 6ganglioni inflamati
- 3Ganglion Gat, inflamat
- 5Senzatie de nod in gat
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 4Rinita cronica?
- 7Posibil Hiv?
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat ganglioni inflamati la gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: