masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
Buna seara!
am o problema cu o masea cariata, de fapt au mai ramas(cred) doar peretii maselei in rest am ditamai gaura, in jurul maselei mi s-a umflat gingia iar la gat tot in dreptul maselei mi-a aparut o mica galma dureroasa la atingere!Mai mult de fiecare data cand ma spal pe dinti imi curge sange. Mi-e cam frica de medicul dentist..pot sa iau un antibiotic ceva sa imi treaca sau tre neaparat sa ajung la medic? uitasem sa specific...de cand cu umflatura gingiei nici sa mananc nu mai pot..
am o problema cu o masea cariata, de fapt au mai ramas(cred) doar peretii maselei in rest am ditamai gaura, in jurul maselei mi s-a umflat gingia iar la gat tot in dreptul maselei mi-a aparut o mica galma dureroasa la atingere!Mai mult de fiecare data cand ma spal pe dinti imi curge sange. Mi-e cam frica de medicul dentist..pot sa iau un antibiotic ceva sa imi treaca sau tre neaparat sa ajung la medic? uitasem sa specific...de cand cu umflatura gingiei nici sa mananc nu mai pot..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gingii inflamate (gingivite).. tratament?
- 2probleme cu dintii
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 3Durere sub masea
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 6Puroi (galben si dens) gingie
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 2masele cariate si masea de minte
- 1Ganglioni inflamatii gat
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 0Ganglioni inflamați gat lateral !!!
- 1Ganglion marit si limfocite in exces
- 7Ganglioni gat mariti
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 3Galma/umflatura la gat
- 3Stomatita, gingivita, erupție dentara
Mai multe informații despre: Cariile dentare ganglioni umflati la gat gingia inflamata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: