masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
Buna seara!
am o problema cu o masea cariata, de fapt au mai ramas(cred) doar peretii maselei in rest am ditamai gaura, in jurul maselei mi s-a umflat gingia iar la gat tot in dreptul maselei mi-a aparut o mica galma dureroasa la atingere!Mai mult de fiecare data cand ma spal pe dinti imi curge sange. Mi-e cam frica de medicul dentist..pot sa iau un antibiotic ceva sa imi treaca sau tre neaparat sa ajung la medic? uitasem sa specific...de cand cu umflatura gingiei nici sa mananc nu mai pot..
am o problema cu o masea cariata, de fapt au mai ramas(cred) doar peretii maselei in rest am ditamai gaura, in jurul maselei mi s-a umflat gingia iar la gat tot in dreptul maselei mi-a aparut o mica galma dureroasa la atingere!Mai mult de fiecare data cand ma spal pe dinti imi curge sange. Mi-e cam frica de medicul dentist..pot sa iau un antibiotic ceva sa imi treaca sau tre neaparat sa ajung la medic? uitasem sa specific...de cand cu umflatura gingiei nici sa mananc nu mai pot..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 4smalt dentar sfaramicios
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 1Ganglion Nodul gat
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 0Ce poate fi?
- 0Ganglioni umflati
- 2Ganglion sub ureche
- 3Ganglioni marit sau muschi intors
- 6Analize medicale
- 2Ganglioni umflati in zona gatului
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 3Ganglioni!!!
Mai multe informații despre: Cariile dentare ganglioni umflati la gat gingia inflamata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: