Gingii umflate și dureroase după implantul dentar

20-02-2020
stealthO3
Nu este medic/terapeut
stealthO3
buna ziua. in 6 februarie Am avut operatie de implant dentar 2 buc. azi la mai bine de 2 săptămâni de la acea operatie încă mai am dureri și sensibilitate deși am urmat cu sfințenie regulile de igiena și medicația prescrisă de chirurgă. implanturile au dimensiunile de 13 respectiv 16 mm sunt de la firma mis mf7 am și o radiografie retroalveolară la ele, Am făcut-o la câteva zile după implant și sunt foarte stresat daca operația a fost un succes sau un eșec. eu nu am probleme in general cu vindecarea... dar sunt îngrijorat că nu mi-au trecut simptomele de durere și deranj la atâtea zile de la operatie. vreau sa trimit și radiografia și aștept un răspuns de la un chirurg. va mulțumesc!
2 comentarii
0
21-02-2020, ora 08:43
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
De cele mai multe ori dupa interventia de inserare a implanturilor dentre durerea este moderata si este tinuta sub control cu ibuprofen. Faptul ca mai simtiti ceva dupa 2 saptamani poate sa fie ceva normal. La urma urmei aveti 2 suruburi din titan in os. Cel mai bine pentru dumneavoastra este va adresati medicului care a realizat implanturilor pentru o reevaluare.
Zi buna!
0
21-02-2020, ora 18:51
stealthO3
Nu este medic/terapeut
stealthO3
mulțumesc de răspuns, apreciez, dar deși am vorbit cu dna doctor și m-a asigurat că implantul a fost pus bine eu sunt oarecum sceptic deoarece uneori simt in gingie niste ușoare pulsații mai ales când mă aplec. toată problema asta mi-a apărut imediat după ce mi-a scos firele, tot atunci am făcut și radiografia. este posibil sa fie vorba de o infecție? Am avut tratament cu Augmentin 10 zile și probabil că antibioticul nu a fost suficient de puternic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •