helicobacter pylori

Buna ziua!
Tocmai am facut o analiza de helicobacter pylori si a iesit pozitiv 1, 4. Valoarea e mica, dar exista totusi. De curand (de 2 sapatamani) mi-a aparut o umflatura pe cerul gurii, pe linia mediana. Am fost la stomatologie- nu e nimic legat de dinti. Am luat antibiotic, m-am badijonat cu glicerina boraxata, am folosit spray cu propolis si galbenele, am supt Strepsils, am folosit apa de gura Listerin si nici o schimbare. Poate fi o problema digestiva, legata de acest helicobacter?
Astept raspuns, va multumesc!
Tocmai am facut o analiza de helicobacter pylori si a iesit pozitiv 1, 4. Valoarea e mica, dar exista totusi. De curand (de 2 sapatamani) mi-a aparut o umflatura pe cerul gurii, pe linia mediana. Am fost la stomatologie- nu e nimic legat de dinti. Am luat antibiotic, m-am badijonat cu glicerina boraxata, am folosit spray cu propolis si galbenele, am supt Strepsils, am folosit apa de gura Listerin si nici o schimbare. Poate fi o problema digestiva, legata de acest helicobacter?
Astept raspuns, va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6heliobacter piroly - 1, 8 - ce inseamna? e grav?
- 4Cicatrice de la HP?
- 3Helicobacter pylori
- 3diane 35 si ospamox, lekoklar, omeprazol, metronidazol
- 4Test helicobacter pylori pozitiv
- 18helicobacter pylori
- 15HELICOBACTER PYLORI - VINDECARE ?
- 1helicobacter pylori
- 2Reactii adverse nexium
- 5tratament naturist si regim alimentar pt helicobacter pylori
- 8ulcer cronic duodenal
- 4Antigen Helicobacter pylori Index. 10, 50
- 1Plante medicinale pentru infectia cu Helicobacter pylori
- 2Interpretare analize
- 0Leucocite scazute si Helicobacter Pylori
- 1Rezultat test helicobacter pylori poate fi fals pozitiv/negativ???
- 5Helicobacter pylori reaactie tratament
- 1Hpylori pozitiv - dupa tratament ma simt la fel
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 2Bacteria helycobacter pylori
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: