herpes genital fara sex

16-11-2007
red
Nu este medic/terapeut
red
de ceva timp mi a aparut pe penis o iritatie asemanatoare herpesului genital
ideea e k nu am avut de unde sa iau aceasta boala intrucat nu am intretinut relati sexuale cu nici o persoana investata iar din alte locuri nu avam de unde sa il iau pt k nu am folosit wc publice.etc.
simtomele nu sunt exact k cele pe care le am vazut in pozele si articolele de pe net insa sunt foarte speriat si as dori sa stiu dak este sau nu herpes fara sa merg la un
control.Poate cineva sa ma ajute si sa imi spuna la obiect care sunt simptomele boli ?? va rog mult
7 comentarii
0
17-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Descrierea ta este vaga.Trebuie mai multe detalii.Aparent ai putut sa ai relatii sexuale cu persoane "aparent sanatoase" intrucat multe din bolile cu transmitere sexuala nu se manifesta clinic.Afectiunea ta poate fi de la o infestare cu trichomonas pana la herpes.Astept detaliile.
0
17-11-2007, ora 00:00
red
Nu este medic/terapeut
red
multumesc foarte mult pentru raspunsul oferit.
iar acum iti voi oferi detaliile necesare care sper k te vor ajuta sa imi raspunzi: in zona genitala am o iritatie (o pata rosie pe penis in partea stanga)care uneori la suprafata are o crusta acelasi lucru se intampla si in zona de unire a scrotului cu corpul.uneori am mancarimi mari.aceste pete nici nu se maresc dar nici nu dau inapoi ideea e k nu se formeaza in urma unor vindecari unor cosuri asa cum am citit k se intampla in cazul herpesului genital si nic nu am avut febra sau dureri de cap specifice herpesului. iar knd m-am referit k nu aveam de unde sa il iau ma referit la faptul k sunt cu prietena de 3 ani si nu se punde problema sa fi avut ea intrucat a fost virgina cand a facut sex cu mine prima data si alti parteneri nu am mai avut nici eu nici ea in acesti 3 ani se poate.
Astept raspunsul tau olimpus si sper sa te fi lemurit in privinta detaliilor.Multumesc din nou
0
18-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Cel mai indicat dupa toate spusele tale este sa soliciti un consult la un dermatolog intrucat este foarte greu sa stabilesc un diagnostic cert si sa faci un tratament adecvat.
0
18-11-2007, ora 00:00
red
Nu este medic/terapeut
red
ms pt raspuns dar totusi dak ar fi dupa parerea ta care ar fi un diagnostic asa pe aproape du[p cele indicate de tine???o parere proprie ms mult
0
18-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Cred ca ai o infectie de natura microbiana fara transmitere sexuala.Iti recomand sa iei Zinnat 500 mg 1 comprimat la 12 ore timp de 7 zile imediat dupa masa (sa nu consumi alcool in timpul tratamentului) si sa faci aplicatii locale seara cu Meclon unguent.
0
18-11-2007, ora 00:00
red
Nu este medic/terapeut
red
multumesc mult de sfatu tau o sa urmez cea ce mi ai prescris dar oricum m-am decis k e bine totusi sa merg si la un medic k mai bine sa fiu sigurmultumesc tare mult
0
30-03-2010, ora 12:54
Bounty.Hunter
Nu este medic/terapeut
Bounty.Hunter
Buna ziua. Am si eu o problema, mi-a aparut pe capul penisului o bubita(o mica umflatura) chiar pe unde ejaculez, si mai am una mai veche putin mai jos, vreau sa precizez k sunt mici de aceeasi culoare cu capul penisului mai putin cea de la canalul pe unde ejaculez, este putin mai rosiatica, si nu ma ustura nu ma doare dar ma ingrijoreaza. Sper sa nu fie vre-un herpes. daca ma poate ajuta un medic voi trimite si o poza pe e-mail..deorece nush cum sa uplodez poza aici.
Astept un raspuns. Multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Simptome diferite în infecţia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaţii în expresia genelor virale
  • 10 informații importante despre herpes
  • Infecția virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  •