Hpv tulpina 52 si sarcina
Buna ziua,
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53Despre mine!!! HPV
- 3cum se vindeca hpv genital, in afara de crema cu aciclovir?
- 7rezultat Papanicolau
- 3HPV - tratament?
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 2Diagnostic HPV
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 0Infectie HPV 52, cervicita rana pe col
- 0Rana col uterin
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 2Hpv - cancer la gat
- 1Rog sfaturi!! Veruga vulgară fetita 5 ani; HPV parinte - are legatura?
- 10Rezultate analize Hpv Saliva
- 3Urgenta!! Virusul HPV se vede la o lama obisnuita?
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 1Contaminare cu HPV
- 1HPV ORAL
- 3Rolul Probioticelor in Negativizarea HPV 18 si ameliorare CIN2
- 0Rezultat hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: