Hpv tulpina 52 si sarcina
Buna ziua,
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectata cu hpv si trichomonas
- 76hpv sfaturi
- 6vaccin pt hpv
- 20infectie hpv
- 5Conizatie - necesara neaparat?
- 3fata, spatele, gatul etc pot fi afectate de HPV?:(
- 6Cine stie sa-mi dea un raspuns. Pls!
- 12HPV la barbati
- 5ma pot infecta cu hpv chiar si prin contact protejat?
- 3Condilomatoza - explicatii
- 6Papanicolau clasa 3, HPV pozitiv
- 0Infectie HPV 52, cervicita rana pe col
- 0HPV 16 pozitiv, ce pot face?
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 3hpv
- 4M am vindecat de HPV -18
- 0Test papanicolau hpv
- 1HPVDNA1 si HPVTSO
- 1Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: