Hpv tulpina 52 si sarcina

Buna ziua,
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Infectie cu hpv genital, acum 2 ani
- 3simt nevoia sa urinez des
- 4Virusul HPV
- 6Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 3interpretare analize-HPV
- 5HPV informatii specializate
- 0Candidoza sau hpv?
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 1Criocauterizare HPV
- 7Hpv oral?
- 3analiza hpv risc crescut 16
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 1Pete albe
- 1HPV-ul se poate lua de pe vasul de toaleta?
- 7HPV 16, sotia are, eu nu!
- 1HPV 6, 31
- 2Hpv sau nu?
- 1M am vindecat de HPV -18
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: