Hpv tulpina 52 si sarcina
Buna ziua,
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simt nevoia sa urinez des
- 27HPV - mai poti face copii? Se transmite?
- 20papilomatoza laringiana
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 7Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 3infectia HPV - o s-o am tot restul vietii si pot face cancer de col uterin?
- 12HPV la barbati
- 4Cum scap de HPV
- 3testare hpv
- 3hpv si alaptarea
- 0HPV metode de contaminare
- 6Buna,
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 1Lisil cu atipii HPV si condiloame
- 2HPV in gat - inseamna ca am cancer ?
- 1Contaminare cu HPV