Hpv tulpina 52 si sarcina
Buna ziua,
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
Am facut testul hpv si mi.a iesit ca am tulpina 52. La testul papanicolau totul a iesit bine. Mi s.a facut si un control si mi s.a spus ca nu am nimic pe col, doar ca ar fi "un pic" iritat. Mi s.a dat si mie si partenerului sa luam isoprinosine pentru cel putin 2 luni.
Intrebarea mea este daca, in cazul in care as fi insarcinata (mentionez ca am incercat de curand sa raman gravida si acum aseptam sa vedem rezultatul), afecteaza aceasta tulpina in vreun fel fatul? Medicul nu mi.a explicat clar, a spus doar ca nu ar fi recomandata nasterea naturala, dar nu a spus daca fatul in perioada de 9 luni ar avea de suferit.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hpv la barbati
- 7hpv - electroexcizie
- 3Sunt infectata cu HPV
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 6HPV este cancerigen?
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 3HPV
- 5HPV crescut... este cancer?
- 5HPV - interpretare Babes Papanicolau
- 4hpv
- 3Hpv.. Help!
- 11Infectie cu hpv
- 0Tulpina 53 cu posibil risc oncogen
- 1HPV 6, 31
- 7Infecția cu HPV de tip 16