II a)Halucinatie; b)Depaseste puterea mea de intelegere daca e altceva.

Buna, tuturor*
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 75Halucinati tratate cu homeopatie si rugaciuni.
- 16dereglari psihice la copii
- 0despre delir, idee fixa
- 3Boala Alzheimer
- 2delir si halucinatii dupa externare
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 2Anestezie halucinatii
- 7Mama mea sufera de tulburare deliranta
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 3Tulburare de anxietate
- 1intrebare delir
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Ajutor. Prietenul meu nu se mai poate trezi. Ce e de făcut?
- 4Posibil schizofrenie, in copilarie am consumat fel si fel de substante, uneori cu alcool
- 0Idee deliranta
Mai multe informații despre: Delirul Halucinatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: