Implant silicon sani
Buna,
Al3poz, mi ai furat vb din gura.. :) nici mie nu mi a cerut totir ecografia, din acelasi motiv.. ca sunt prea tanara ca sa am probleme. si ghici ce? mi am facut o totusi si am si gasit fibroadenoame si chisturi, care m au tinut pe loc. si din 5 doctori, la care am fost la consult, totir a fost singurul care mi a recomandat 380, la ceilalti 4 nedepasind 345. O fi bun, nimic de zis, dar chiar nu e ok sa faci totusi toate analizele inainte de o asemenea operatie?
Al3poz, mi ai furat vb din gura.. :) nici mie nu mi a cerut totir ecografia, din acelasi motiv.. ca sunt prea tanara ca sa am probleme. si ghici ce? mi am facut o totusi si am si gasit fibroadenoame si chisturi, care m au tinut pe loc. si din 5 doctori, la care am fost la consult, totir a fost singurul care mi a recomandat 380, la ceilalti 4 nedepasind 345. O fi bun, nimic de zis, dar chiar nu e ok sa faci totusi toate analizele inainte de o asemenea operatie?
Ai dreptate helen...oricum eu am analizele la zi.le fac anual.plus ca am mai fost operata, ce i drept cu anestezie locala, de rinoplastie, pe la 18 ani...si n am avut nicio treaba...ceream oglinda in tp operatiei( mi a spus dr) ))))))
Ce inaltime ai icegirl?cat masori sub sani, peste?
177cm am.. 73 sub, 81 peste.. nu am sani deloc :)
Aaa.ca tot va era frica de anestezie...l am intrebat azi la consultatie pe dnul totir daca exista riscul de a nu ma mai trezi din anestezie...a zambit( normal, la o asa intrebare) si mi a zis ca asta este singurul lucru pe care mi l poate garanta )))) in sensul ca...el face tot posibilul ca eu sa fiu multumita de rezultat, dar si asa poate or sa mi se para sanii prea mari sau prea mici dupa operatie, dar un lucru e cert, ma trezesc din anestezie.asa si sper ;) daca nu va mai scriu dupa 20 in colo.
icegirl. nu ca il laud sau ceva...dar da vreo 2pag in spate si uita-te la profilul andreei1989.are bagat de domnul totir 430cc...si ghici ce...tot cam aceleasi marimi cu tine avea...si nu are nici tensiune si nici sani imensi...deci a stiut el ce zice... cand ti-a recomandat 380c...
Gandeste te ca eu am 1 68, 72 sub sani si 80 peste si tot 380cc mi a recomandat( bn, la insistentele mele, ca dansul pe un 345cc ar fi mers) initial ma gandeam ca e mult...dar m am convins ca nu e, mai ales azi dupa ce am probat sizerele.app...l am intrebat daca dupa operatie arata mai mici decat cu sizere si a zis ca nu, din contra, lui i se par mai mari...in orice caz...eu merg pe mana dansului ;)
repet, este doar parerea mea.. dar este singurul care nu mi a spus de ecografie si pentru mine este un minus. da-ti seama ca daca ar fi dupa mine, as baga si 450, ca nu fac operatia zilnic. :) si mai stiu si faptul ca anumiti doctori se feresc sa bage mai mult doar ca sa nu se chinuie in timpul operatiei.. :)
oricum, e ciudat ca pe aceleasi masuratori sa ti se recomande alte si alte masuri. :P fiecare doctor le are pe ale lui, conteaza doar sa te simti in siguranta cu cel pe care l alegi.
oricum, e ciudat ca pe aceleasi masuratori sa ti se recomande alte si alte masuri. :P fiecare doctor le are pe ale lui, conteaza doar sa te simti in siguranta cu cel pe care l alegi.
Conteaza si elasticitatea pielii, dimensiunile exacte ale toracelui, daca implantul este anatomic sau rotund, proiectia, etc, etc, etc.
Mie mi se pare sincer ca dr TOTTIR a rezultate foarte frumoase si atata timp cat fetele sunt multumite de rezultate si ajung la sanii pe care ii doresc e perfect. Dr Totir mi se pare ca pune marimi mai mari decat NAE de exemplu care mi se pare ca este putin mai finut (nu stiu daca e termenul corect), eu 'judec' dupa ceea ce am vazut in poze., oricum, superbe rezultate si la Nae.
Mie de-a lungul timpului mi-a placut si ce am vazut la dr ANTOHI (eu m-am interesat pria oara despr aceasta operatie in urma cu vreo cativa ani buni si parerile au fost constante).
Tot de pe vremuri, dar si in urma a ceea ce am vazut recent, imi place cum opereaza BREZEANU CRISTINA.
Imi place partial si cum opereaza dr GRECU (tot be baza recenziilor si pozelor).
As spune categoric NU pentru: MAREK, KASEM, ALBERTS, CALOTA si recent introdus: PARASCA.
STAN are un mare plus datorita operatei lui cmrzodiac, in rest, pune marimi mici, e scump si atitudinea a fost adesea foarte nepotrivita. O buna prietena de-a mea a mers din Oradea la Bacau pentru o rinoplastie si pe langa faptul ca a vorbit urat cu ea, ca a acuzat-o ca tatal (care o insotea) ii plateste operatia (tocmai absolvise facultatea fata), dupa ce a sunat sa vada daca i se aproba sau nu dosarul (suna zici ca ar fi cerut credit de a banca), dosarul a fost rspins. Fata s-a operat la Bratu (Timisoara) si este foarte fericita(desi a vazut medicul abia dupa operatie).
Iar din partea cealalta a tarii as spune ca merita incercat la urmatorii; BRATU-Timisoara (am vazut rezultate bune, dar are cateva minusuri, consultatia cu asistenta de exemplu, faptul ca ajungi sa-l vezi doar dupa operatie), SICLOVAN-Arad, cu precizarea ca pune doar anatomice, l-am intrebat si mi-a confirmat in scris, tehnica Dual Plane Muscle Splitting, dar am vazut fete multumite, parca 2880 E este acum operatia; IVAN-Cluj, din nou rezultate frumoase si SERBAN PORUMB, Oradea pe care l-am ales in urma operatiilor vazute la multe persoane si a recenziilor pozitive ale persoanelor pe carele cunosc, sper sa se ridice la nivelul asteptarilor...
Ceea ce am scris este parerea mea personala, cam acesti medici i-am remarcat, buni sau mai putin buni.
Mie mi se pare sincer ca dr TOTTIR a rezultate foarte frumoase si atata timp cat fetele sunt multumite de rezultate si ajung la sanii pe care ii doresc e perfect. Dr Totir mi se pare ca pune marimi mai mari decat NAE de exemplu care mi se pare ca este putin mai finut (nu stiu daca e termenul corect), eu 'judec' dupa ceea ce am vazut in poze., oricum, superbe rezultate si la Nae.
Mie de-a lungul timpului mi-a placut si ce am vazut la dr ANTOHI (eu m-am interesat pria oara despr aceasta operatie in urma cu vreo cativa ani buni si parerile au fost constante).
Tot de pe vremuri, dar si in urma a ceea ce am vazut recent, imi place cum opereaza BREZEANU CRISTINA.
Imi place partial si cum opereaza dr GRECU (tot be baza recenziilor si pozelor).
As spune categoric NU pentru: MAREK, KASEM, ALBERTS, CALOTA si recent introdus: PARASCA.
STAN are un mare plus datorita operatei lui cmrzodiac, in rest, pune marimi mici, e scump si atitudinea a fost adesea foarte nepotrivita. O buna prietena de-a mea a mers din Oradea la Bacau pentru o rinoplastie si pe langa faptul ca a vorbit urat cu ea, ca a acuzat-o ca tatal (care o insotea) ii plateste operatia (tocmai absolvise facultatea fata), dupa ce a sunat sa vada daca i se aproba sau nu dosarul (suna zici ca ar fi cerut credit de a banca), dosarul a fost rspins. Fata s-a operat la Bratu (Timisoara) si este foarte fericita(desi a vazut medicul abia dupa operatie).
Iar din partea cealalta a tarii as spune ca merita incercat la urmatorii; BRATU-Timisoara (am vazut rezultate bune, dar are cateva minusuri, consultatia cu asistenta de exemplu, faptul ca ajungi sa-l vezi doar dupa operatie), SICLOVAN-Arad, cu precizarea ca pune doar anatomice, l-am intrebat si mi-a confirmat in scris, tehnica Dual Plane Muscle Splitting, dar am vazut fete multumite, parca 2880 E este acum operatia; IVAN-Cluj, din nou rezultate frumoase si SERBAN PORUMB, Oradea pe care l-am ales in urma operatiilor vazute la multe persoane si a recenziilor pozitive ale persoanelor pe carele cunosc, sper sa se ridice la nivelul asteptarilor...
Ceea ce am scris este parerea mea personala, cam acesti medici i-am remarcat, buni sau mai putin buni.
icegirl...sunt doctori care " garanteaza" o anumita marime a cicatricii..si atunci e clar ca omu ala nu o sa iti bage un implant prea mare tocmai sa isi pastreze standardul respectiv...si eu la fel ca si alyce merg pe mana dansului, si abia astept sa ma vad cu sani pe piept cat mai curand...
sper sa imi iasa smecheria cu menstruatia si sa pot fi apta de operatie pe 24-25feb..
fetelor app...in cat timp e gata rezultatul analizelor? fetele din buc unde si-au facut analizele??? ma intereseaza si zona nu doar numele clinicii...ms:D
sper sa imi iasa smecheria cu menstruatia si sa pot fi apta de operatie pe 24-25feb..
fetelor app...in cat timp e gata rezultatul analizelor? fetele din buc unde si-au facut analizele??? ma intereseaza si zona nu doar numele clinicii...ms:D
asa e, helen.. cum ziceam, fiecare doctor cu ale lui.. :) sunt si reusite si esecuri, doar sa ne rugam sa nu fim noi alea ghinioniste.. ca nu doar de doctor depinde.
Eu m am programat pt maine la ecografie la medlife unirea, iar sambata ma duc de dimineata la analizele de sange, apoi la 12:30 la EKG.ecografia-190lei, analize sange-in jur de 75 lei, iar EKG-ul 145 lei.daca aveti voi alte variante mai bune...pe mn m a incantat faptul ca pot sa ma duc si in week sa nu ma mai invoiesc de la munca, iar CO sa mi iau de miercuri in colo
Rezultatele.luni, cel tarziu marti mi a zis ( cel care m a programat) ca sunt gata
icegirl..eu l-am ales pe domnul totir pt ca fata operata de el ( de fapt sanii ei) ( am mai spus si repet) m-a convins sa ma operez...eu tot aman treaba asta de ani...dar acum am ramas uimita ( fiind o perfectionista pot sa spun ca asta nu se intampla mai niciodata). deci am toate increderea in dansul..nu am vazut nici macar un caz facut de el care sa iasa prost..si nici recenzii negative nu are dupa vreo operatie..:D
alyce eu la medlife auzisem ceva de 113lei sau pe acolo tot ce era pe fisa aia...o sa ma mai interesez... si eu m-as duce maine sa le am gata joi :D
alyce eu la medlife auzisem ceva de 113lei sau pe acolo tot ce era pe fisa aia...o sa ma mai interesez... si eu m-as duce maine sa le am gata joi :D
Buna seara fetelor, nu am mai postat nimic de ceva timp, dar n-am incetat sa va citesc :)
Pe 20 am si eu operatia la dr siclovan, am vazut ca mai sunt 2 fete pe forum care se operează pe aceasta data :) bafta multa sa ne auzim cu bine dupa :)
Din cate vad nu sunt singura speriata de anestezie...
Va pup
Pe 20 am si eu operatia la dr siclovan, am vazut ca mai sunt 2 fete pe forum care se operează pe aceasta data :) bafta multa sa ne auzim cu bine dupa :)
Din cate vad nu sunt singura speriata de anestezie...
Va pup
Eu am fost ieri pe la ora 11 la Bioclinica in Oradea, iar la ora 16:30 toate analizele mi-au fost gata. In Oradea este recunoscut ca fiind cel mai bun laborator cel de la Bioclinica, am facut toate acele analize amintite la profilulmeu, am platit 241 RON.
EKG-ul si consultatia la cardiolog la Spitalul Pelican (privat) din Oradea ma vor costa 130 RON.
Iar ecografia mamara pe care o voi face la dr Straciuc din Oradea (un medic recunoscut ca fiind excelent in domeniul dansului) ma va costa in jur de 130 RON (nu am intrebat inca, dar se scumpeste anual cu vreo 10 RON).
EKG-ul si consultatia la cardiolog la Spitalul Pelican (privat) din Oradea ma vor costa 130 RON.
Iar ecografia mamara pe care o voi face la dr Straciuc din Oradea (un medic recunoscut ca fiind excelent in domeniul dansului) ma va costa in jur de 130 RON (nu am intrebat inca, dar se scumpeste anual cu vreo 10 RON).
kissa ce inaltime ai? kg? torace? peste sani? :) ca mie mi-a zis dl dr Nae 270 maxim si cand vad ca dl dr totir pune mai mult imi vine sa ma duc la o consultatie si la dumnealui :)) cu toate ca nu vreau sa mai aman operatia ca simt ca innebunesc pana in aprilie
Enigel, bafta si tie...in data de 20 vom fi trei deja :)) :*
2880 E vei plati?
2880 E vei plati?
aida cred ca ai putea sa ii trimiti domnului totir un e-mail in care sa ii explici situatia ta..si sa ii dai si masurile..eventual si o poza...si sa vezi ce parere are...nimic mai mult...
bai nene mie nu imi arata toate comm voastre...primesc mail ca s-a postat dar nu imi arata postarea pe site cand verific...vi se intampla?
bai nene mie nu imi arata toate comm voastre...primesc mail ca s-a postat dar nu imi arata postarea pe site cand verific...vi se intampla?
Multa bafta fetelor...mai aveti un pic pana pe 20 :)
da un refresh la pagina helen si ar trebui sa apara...eu am mai fost si la constantin stan la consultatie si mi-a zis maxim 240...poate dl dr totir imi spune 300 :))
dar nu are e-mail pe site dl dr Totir...doar nr de tel:(
2885 mai exact voi plati, inclus : 2 nopti de spitalizare, bustiera marena, gel pt cicatrici, proteze anatomice mentor ;
Mie o sa imi pună 290, cpg 333...dimensiunile mele fiind 73 sub sani...83 peste sani, 1, 65 înălţime si 52 de kg...sper sa nu fie prea mici...mai mult a zis ca s-ar putea sa arate inestetic, oricum tot va fi mai bine decât acum cand am sani 0 ;
Analizele mele (ca tot se discuta pe forum) sunt foarte multe printre care se număra radiografie pulmonara EKG, ECO mamara si foarte multe altele de sânge ;
Deja fiind 3 operate in aceiasi zi pe forum...putem sa stabilim record :))
Mie o sa imi pună 290, cpg 333...dimensiunile mele fiind 73 sub sani...83 peste sani, 1, 65 înălţime si 52 de kg...sper sa nu fie prea mici...mai mult a zis ca s-ar putea sa arate inestetic, oricum tot va fi mai bine decât acum cand am sani 0 ;
Analizele mele (ca tot se discuta pe forum) sunt foarte multe printre care se număra radiografie pulmonara EKG, ECO mamara si foarte multe altele de sânge ;
Deja fiind 3 operate in aceiasi zi pe forum...putem sa stabilim record :))
aida daca vrei ti-l dau eu pe pm..;) am dat de 100000 refresh si degeaba...apar cand vor ele si cum vor ele
cand voi va operati eu merg la a doua consultatie...sa stabilim exact marimea si detaliile :)):))
cand voi va operati eu merg la a doua consultatie...sa stabilim exact marimea si detaliile :)):))
Bafta enigel, sa ai rezultatul pe care ti l doresti si la care visezi;) deci suntem deja 3 programate pe 20.ce bn ca nu sunt sigura.imi doresc ca toate 3 sa fim multumite :)
Multumesc aida! Mergi la dnul totir.eu am fost la 3 pn sa ma hotarasc.sa nu ti para rau mai tarziu...sau fa ce zice helen...
Multumesc aida! Mergi la dnul totir.eu am fost la 3 pn sa ma hotarasc.sa nu ti para rau mai tarziu...sau fa ce zice helen...
done aida.ai pm cu ce ai nevoie pt o alta parere :D eu zic sa il trimiti cat mai detaliat...eventual si cu o poza cu niste sani apropiati de ce iti doresti tu..sau exact cum iti doresti tu... ca sa isi faca o parere si in privinta asta...:D
Helen daca vii pe 20 in clinica, poate treci sa vezi rezultatul meu...asta daca ma operez pn vii u si daca ma mai si trezesc din anestezie...
ms mult helen.enigel nu ai o poza cu sanii tai sa pui sa vedem si noi?:) are proiectia mare 290 de 5, 3 cm nu cred ca vor fi mici, acum depinde si de cum ai sanii naturali si de ce vrei tu. Va doresc multa bafta enigel, cristina, alyce si helen si sa aveti rezultatul pe care vi-l doriti :*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 8dezvoltarea sanilor
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 3Sensibilitate a sanilor
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 1Am sanii foarte tari
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 8implanturile mamare - recomandari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 63Micsorare de sani
- 3implant sani
- 2Mastoza chistica
- 1ruptura implant mamar
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: