Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 287228732874 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
14-06-2018, ora 20:05
Ekolinda
Nu este medic/terapeut
Ekolinda
Pentru IPhone: Poți salva poza din galeria telefonului în Fisiere pe tel sau în Icloud. Acolo o salvează direct în format JPG, si o poți pune la profil aici pe forum.
M-a învățat și pe mine alta fata de pe forum.
1
14-06-2018, ora 20:40
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
HeI fetele, de vreo ora mă simt și eu mai ok totul a decurs bine, inca nu știu de cât mi a pus implantul ptr ca dl dr pleca se deja..
1
14-06-2018, ora 21:17
Thora
Nu este medic/terapeut
Thora
Hei, bine ai revenit!:) Cum te simti??

Nu stii cati cc ai? Ahaa, esti "kinder cu surprize"!:))
0
14-06-2018, ora 22:09
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Eiiii, dragelor !Sunt noua aici si ma alatur voua deoarece Maine fac o saptamana de cand am facut si eu lifting+proteza...Am facut in Turcia!vad ca nu sunteti foarte multe cele cu lifting, va dati seama ca nu prea pot intreba doctorul prea multe si as dori sa comunic cu voi pt sfaturi !Ce pot spune de inceput, durerile au fost groaznice dupa cel putin primele 3 zile, Dureri rau de sani Si spate, azi Inca mai am dureri Dar Suportabile, eu am si aceea banda elastica peste sani, trebuie tinuta 2 sapt, As dori daca imi puteti impartasi incepand de azi, la cca o sapt dupa operatie ce ati facut si cu ce probleme v-ati intalnit, sanii Inca sunt foarte raniti negrituri, umflati, Dar par ok...o sa pun poza mai incolo ca acum sunt cam horror!multumesc!!!
1
14-06-2018, ora 23:19
M.Catalina
Nu este medic/terapeut
M.Catalina
Buna seara fetelor,

In primul rand Lory Lory, Iasmina1, SoniaParker recuperare usoara fetelor, rabdare si ganditi cat mai pozitiv, totul va fi bine si va trece repede ;)

Revenind la jocul propus de mine, Nicoleta nic este castigatoarea pentru ca a fost cea mai apropiata de marimea reala si anume 290CC anatomic, ce trebuie sa inteleaga fetele care isi doresc o astfel de interventie este ca pozele noastre sunt puse doar pentru ca ele sa isi faca o idee despre rezultatele estetice obtinute de medicii care ne-au operat, nicidecum cati CC sa isi doreasca, pe sistemul "eu vreau 1000cc pentru ca X sau Y membru de pe forum a obtinut un rezultat foarte frumos cu volumul asta", este total gresit sa gandeasca asa, ele trebuie sa aleaga ca exemplu un anumit rezultat pe care sa il arate medicului la care merg la consultatie, Iar medicul le va spune daca poate obtine acel rezultat sau nu tinand seama de materialul cu care urmeaza sa lucreze, deasemenea tot el va propune marimile pe care le considera a fi necesare in vederea obtinerii rezultatuli dorit. Insist pe acest aspect pentru ca rezultatul final are o importanta majora asupra psihicului nostru si nu cred ca ne permitem greseli in acest sens. Cum este vorba aceea "masoara de 10 ori si taie o data" cred ca aceasta vorba se aplica manusa in cazul nostu.

Fram2 probabil ca mesajul meu initial a lasat impresia ca nu as fi multumita dar nu este asa, dimpotriva sunt foarte incantata de rezultatul obtinut, poate faptul ca nu l-am laudat pe Dl. Doctor Grecu sau Clinica au lasat aceasta impresie, nu am dorit sa fac lucrul asta pentru a nu lasa impresia ca am venit acum dupa operatie sa fac reclama cum s-a mai intamplat in trecut si sincer nu doresc sa se intample lucrul asta pentru ca i-as face rau medicului meu, intelegeti ideea, cine va ajunge la consult la dansul va vedea personal cu ce fel de Medic are de a face.

Sfatul meu pentru voi viitoare fete ce va doriti aceasta interventi mergeti la cel putin doi medici pe care ii alegeti pentru ca va plac rezultatele, iar daca medicii pe care ii alegeti au costul acestei interventii mai mare decat bugetul de care dispuneti mai bine asteptati si mai strangeti bani pentru ca in joc este sanatatea si psihicul vostru.

Sper ca nu v-am plictisit si sper din tot sufletul sa alegeti corect si sa obtineti rezultatele la care visati.
0
15-06-2018, ora 00:06
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Lory, la clinica vei face dus inainte de operatie cu un gel dezinfectant care contine betadina. Multa bafta maine!
Felicitări, Iasmina! Ma bucur ca esti bine, ca iti plac noile bijuterii!
Sonia, tu ai fost mai greu incercata cu 2 interventii. Asteptam sa-ti aflam marimea :d
Recuperare usoara femei frumoase si tzatzoase!
1
15-06-2018, ora 00:11
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Mă scuzati ca nu vb prea mult dar sunt foarte buimaca și somnorosiasă de la medicamente. O sa vb mâine mai mult. Am aflat și cât am intre timp.. 390 cc :):**
1
15-06-2018, ora 00:17
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Claudia.claudia eu am 350 cc mentor rotund, dar imi doresc sa fi ales minim 400. Mi i-as fi dorit totusi mai mari cu 2-3 marimi. E o imbunatatire vizibila la mine si da, au un aspect natural, zici ca sunt ai mei de la mama natura. In functie de cum ii spui doctorului ca vrei sa arate sanii, el iti va recomanda nu doar marimea cea mai potrivita, profilul, coeziunea, dar va stii si cum sa pozitioneze implantul astfel incat sa se obtina efectul scontat.
0
15-06-2018, ora 00:43
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Sonia, considerand ce glanda ai avut tu + 390... Vei avea un decolteu de invidiat! Felicitari!!! :* odihneste-te sa te recuperezi.
0
15-06-2018, ora 06:55
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Neata! Fetele arata foarte bine sânii de nas nu prea știu ca în poza care mi a aratat o nu îmi dau așa bine seama. Voi de unde ati luat medical? El spune ca nu are cm sa mi dea.
1
15-06-2018, ora 07:23
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Neataa fetele !! Sonia felicitari, cred ca ai sanii minunati !! Cat te a tinut in operatie ? Daa, ce bine ca face poze, si dr meu s ar putea sa intre in concediu, sunt pregatita azi cu toate intrebarile :D multumesc fetelor pt sustinere ! Va tin la curent :X
0
15-06-2018, ora 07:26
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Medicalul nu cred ca se da pt asta, din ce stiu pt ca e o intrventie care ti-ai dorit o tu, nu e ceva accidental..pupici.
0
15-06-2018, ora 07:39
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Sonia, ai mesaj.

Lory a venit ziua cea mare! in sfârșit, asa-i? Sa fie totul bine! Suntem alaturi de tine! :*
0
15-06-2018, ora 08:59
Thora
Nu este medic/terapeut
Thora
Bafta Lory!!!!! Siii, cum stai cu emotiile?:) Gata, nu mai ai, asa-i?:) Hai, te asteptam cu vesti! Ti-am zis si ieri: fara teama, medicii au astrele aliniate, totul iese ca la carte!
0
15-06-2018, ora 09:01
Thora
Nu este medic/terapeut
Thora
M. Catalina, cata discriminare!:))) lasa-ma sa impart castigul cu Nicoleta.nic !:) Ca nu se supara!:)
0
15-06-2018, ora 09:03
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Daa am ajuns aici dar nu e nimeni in receptie..asteptarea ma omoara :)) va mai scriu, va pupp multumesc !!
0
15-06-2018, ora 09:47
Iasmina1
Nu este medic/terapeut
Iasmina1
Bafta Lory. Sonia esti ok? Gagici eu am dormit cam la 30 grade, mai ridicata n-as fi putut sa dorm si credeam ca atunci cand o sa fiu ridicata o sa am dureri maaari. Ei bine n-a fost asa, nu am dureri doar presiune si simt ca is grei, atat. Mananc si urmeaza sa iau medicamentele. Ma supara faptul ca nu ma pot ridica singura si ca am burticadar astea stiu ca o sa treaca in cel mai scurt timp. Sincer ma asteptam la dureri mari, se pare ca nu am si nu voi avea. Yupiiii
0
15-06-2018, ora 09:51
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Bafta lori!!sa ai sanii la care ai visat!!asteptam vesti cand te trezesti!
1
15-06-2018, ora 10:25
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Multumesc!! Inca astept in salon, mi a dat un halat, papuci si niste dresuri si mi-a facut un ekg.Astept sa vina doctorul sa ma preia, e f ok clinica.Off abia astept sa scap odata..
0
15-06-2018, ora 12:56
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Mult succes Liru, sa iti revedem postările din noua postura, cea de operata!
0
15-06-2018, ora 12:57
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Foarte frumos rezultat Cătălina, sincer, credeam ca implantele tale sunt mai mari de atat!
0
15-06-2018, ora 15:18
Disguised Marionette
Nu este medic/terapeut
Disguised Marionette
Va citesc! :P fetelor, cum sa nu se dea medical?? Mie mi-a dat Rachad si am mers cu el la med de fam sa il stampileze. Depinde si ce relatie aveti cu med de fam.
Mi-a dat 14 zile. M-sm intors la serviciu dupa 21 :D
2
15-06-2018, ora 17:24
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Hehe gata fetelor am scApat, ink sunt ametita.mi a pus 380 arion pana la urma ca cik ar fi venit prea pana in gat 425 ul. Si nasucul l am vazut in poze, e micut, sper sa imi placa.a venit si dr la mine, a zis k vb mai multe maine dimi.sanii ma dor dar am perfuzia care ma calmeaza si momentan sunt ok..va pup
2
15-06-2018, ora 17:36
Iasmina1
Nu este medic/terapeut
Iasmina1
Lory felicitari!! Ai scapat! Inteleg cum spui ca ti-ar fi venit in gat. Mie doctorul mi-a explicat ca eu am distanta mara de la clavicula la mamelon si ca am sanii destul de lati ceea ce e f bn pt operatia de implant. Sa ne mai scrii cand poti. Pupici
2
15-06-2018, ora 18:27
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Vreau sa va felicit pentru pasul facut! Welcome in the club celor mai noi 3 tzatzoase de pe forum: Iasmina, Sonia si Lory. Abia astept sa ma bucur alaturi de voi de rezultate, sa ne incantati privirea cu poze noi.
0
15-06-2018, ora 19:04
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Felicitari lory!!! Ma bucur mult pentru tine. Cand am mai vorbit in timpul controalelor mi au spus si mie ca 425 ar fi prea mare ;))

Multa bafta fetelor !
1
15-06-2018, ora 19:38
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Multumesc fetelor, in momentul de fata ma simt foartee bine.Super clinica, super personalul.Ma ustura ochii rau si ii simt umflati, mi a aduc o compresa rece, sper sa treaca pana maine senzatia.cam nasol cu respiratul pe gura dar maine imi scoate astea din nas.In rest toate bune, abia astept sa imi vad rezultatele.Va pup si va urez la toate recuperare usoara !!
0
15-06-2018, ora 19:39
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Sunt ok fetele, cam am disconfort la nas ptr ca mi se scurge sânge și se încheagă la baza nărilor ceea ce e foarte incomod. M am umflat și m am învinețit puțin la ochi iar sânii îi simt foarte tensionați și mă țin destul de tare. Eram mai bine pe calmantele lor dar dacă mă doare mai tare voi lua doreta. Va pup
0
15-06-2018, ora 20:43
Alexa982982
Nu este medic/terapeut
Alexa982982
Felicitări lory! Recuperare ușoară ! Și eu aștept data programării pentru operație tot la dr stan
1
15-06-2018, ora 20:51
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Da Sonia nu sta sa te doara.Eu ma simt minunat.Am reusit sa ma ridic si singura, sper nu nu fie dureros cand oi pleca de aici.Ma manaca nasul si nu am cum sa ma scarpin., sunt bandajata 80% din mutra :))).Bravo Andreea, ma bucur ca l-ai ales pe Stan, eu inca nu am vazut ce a iesit..dar imediat ce vad, va anunt.Clinica e super, ai toate conditiile asa ca totul e perfect.Iti urez succes si sa ne tii la curent.Pupici
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 287228732874 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •