Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 939495 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
05-07-2010, ora 19:34
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Anca dupa cat timp te-ai intors acasa? Chiar daca mai incet asa dar important e ca te-ai descurcat. Si in alta ordine de idei Marek e renumit datorita emisiunii, dar pe forum o singura fata e multumita de operatia la el, restul (si sunt cateva) au avut tot felul de probleme. :(. Eu mi-am facut o parere destul de proasta de spre el dupa ce-am citit aici pe site, (mai ales ca nu-mi place nici figura lui :D.)
Dar nici cu dr Totir nu mi-e rusine. In poza de pe site arata a baietas de cartier. Myx, tot asa e tuns?
0
05-07-2010, ora 19:36
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Myx esti din Bucuresti?
0
05-07-2010, ora 20:12
myx
Nu este medic/terapeut
myx
izandra, da sunt din bucuresti si sa stii ca asa e tuns pt ca are 43 de ani si nu mai are par de lasat sa creasca doar ca e mai slabut si pare tanar. Cat despre poza de smecheras probabil nu ai vazut poza doctorului parasca care sta cu pipa in gura si cu fata de smecheras de zici ca e la agatat in club:))) Oricum in realitate e super profi totir din poza pare pustan dar nu e, asa doctorul calota la care am mers arata profi dar te ia cu arata tatele cum intri pe usa si realizezi ca poza nu mai conteaza;)
0
05-07-2010, ora 20:17
myx
Nu este medic/terapeut
myx
miruna ce mai faci? nu ai mai intrat de mult sa inrosesti forumul;)))) plz spune-mi ca totul e bine si poate si o poza;)
0
05-07-2010, ora 21:19
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
revin si eu cu poza noua, azi am 3 saptamani. Doctorul zice ca se vindeca foarte frumos, lumea zice ca arata bine...eu bineinteles ca gasesc niste mici defecte..cum ar fi ca un san e mai plin decat celalalt, se vede f putin, dar eu vad:)
0
05-07-2010, ora 21:22
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Anca2010 tu ziceai ca ai tot 86 cm??si tu ai 320..pfff oare o sa-mi mai scada si mie??? chiar sunt curioasa,...de forma sunt multumita, dar inca sunt prea sus, astept sa se mai lase ca parca sunt la pubertate :)))
0
05-07-2010, ora 21:23
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Alexandra Tanase, nu pui te rog o poza fara sutien? tare sunt curioasa cat de departati sunt sanii tai, daca tu zici ca se apropie cu sutienul atunci pot sa ma bucur si eu :) ca eu i-as vrea un pic mai apropiati, acum am tot cam 1, 5 cm intre ei dar deocamdata sunt tari si nu pot sa ii apropii :)
0
05-07-2010, ora 21:28
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Capri, ce mica e diferenta de marime intre sanii nostri, cel putin din poza :) eu stii ca de la inceput am zis ca as vrea sa-mi iasa ca ai tai..eh, ce sa zic :) sunt pe aproape :P in schimb ai Alexandrei Tanase par mult mai mari la 300 cc... ce chestie.. la unele aceeasi marime pare mult mai mare, chiar daca au plecat de la aproape nimic...
0
05-07-2010, ora 21:28
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
izandra, am stat la spital vreo 4 zile ca am prins weekend, acasa nu avea cine sa ma ajute, apoi am plecat in a patra zi, m=am descurcat singurica, greu, dar am facut fata, am aranjat haine, am facut ceva mancare, a fost greu dar a trecut.Dupa 3 zile am plecat la ai mei ca faceam cu nervii singura in casa.La doua saptamani m=am dus sa=mi scoata firele si am mai stat la ai mei vreo 5 zile.Deci cam la 3 saptamani am facut fata copiilor, care sunt tare zapaciti si energici.
0
05-07-2010, ora 21:31
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
off mimi ai abia 3 sapamani si vrei sa fie perfecti??? trebuie sa ai rabdare draga mea...eu am 4 luni si ceva si tot o sa mai coboare. stai linistita ca o sa fie frumosi peste cateva luni...ai mei nu aratau asa bine la 3 saptamani! de ce ii vrei mai apropiati??? distanta de 1, 5 cm intre sani e ok, daca ar fi mai apropiati nu ar arata bine...eu i-as vrea mai departati ca sa nu mai fie sfarcurile orientate spre exterior...dar sunt ok si asa...nu se vede chiar urat.

ce sa zic...felicitari pt curaj si pt noii sani si multa sanatate...sa te bucuri de ei!
0
05-07-2010, ora 21:32
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
mimi_me,. ma bucur sa afluy ca esti bine si chiar arata foarte frumos.Da, azi m=am masurat, am 2 luni jumate si inca sunt sus, dar am 86 peste sani.Am implant anatomic de 320, eu nu cred ca mai scad, eventual se mai aseaza, inca mai au de coborat:)Foarte frumos arata, mi=as fi dorit sa ma mandresc asa si eu...
chiar ca seamana cu ai lui capri, parca ar fi aceeasi marime.Sunt de acord ca ai alexandrei arata muuult mai mari de 300.Depinde de multi factori...
0
05-07-2010, ora 21:44
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
am facut acum o poza special pt mimi :D
nu inteleg de ce ai mei par mai mari decat ai vostri (mimi si capri)...am 86cm peste sani...probabil sunt mai slaba decat voi...am toracele mai mic...nu stiu care este explicatia...o prietena are 325cc si par muuuult mai mari decat ai mei.
0
05-07-2010, ora 21:49
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
merci frumos fetelor ! Alexandra, asa-i, stau cam prost cu rabdarea in unele cazuri :))) eu vreau sa ii vad ca se misca:)))sa nu mai stea asa tzepeni...offf, probabil abia la sfarsitul verii... apropo, dati-mi o idee cum sa stau la plaja!! ca de maine merg la mare...( la munca...nu ma invidiati :)) eu ma gandeam sa fac o groapa in nisip in zona sanilor, ca sa pot sta pe burta :))))) hehe, glumesc...cred ca in putinul timp pe care o sa-l am pt.plaja, o sa stau in picioare..ca altfel nu vad cum.. inca vreo luna...
0
05-07-2010, ora 22:01
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Alexandra, merci muuuult!! m-am edificat acum! :)) tot mari par !! si tu ai 86cm?? incredibil:)) eu sub sani am 72cm, poate tu ai mai putin? sau poate faptul ca e high profile..in fine, imi plac ai tai ca sunt ca sunt rotunzi, cu areolele..ce sa zic, in sutien oricum nu se vede. Si ale mele erau departate, insa eu am profil moderat, probabil conteaza...
0
05-07-2010, ora 22:01
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Mimi, nu e recomandat sa ii expui la soare in primele 3 luni dar daca totusi o faci, ai grija sa acoperi cicatricile cu plasturi si sa stai cu sutien. Important e ca partea inferioara a sanului sa fie bine acoperita pana se formeaza capsula din jurul implantului si pana se vindeca muschiul unde a fost taiat. Si desigur, trebuie sa fie acoperite cicatricile ca sa nu se hiperpigmenteze.
1
05-07-2010, ora 22:02
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Anca2010, las ca o sa te mandresti si tu, dupa ce rezolvi problema...oricum, tot am citit pe net, sunt foarte multe cazuri in care a trebuit a doua si chiar a 3-a interventie..din pacate..insa macar au reusit cum trebuie..si normal ar fi sa nu mai platesti la acelasi doctor...eu am o prietena care si-a pus..dar in SUA si dupa o vreme un implant s-a miscat de la locul lui, si urca in sus spre gat!!! iti dai seama ce aiurea..a refacut operatia, fara sa mai plateasca...iar acum sunt tare frumosi! sper sa fie si in cazul tau, la fel!
0
05-07-2010, ora 22:08
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Sweety, merci ! sigur, n-aveam de gand sa stau fara sutien!...iar costum de baie nici nu am inca unul adecvat, doar daca daca gasesc vreo unul cu sutien gen bustiera, cu banda sub sani..dar na..:).faceam si eu haz de "necaz" ca sunt la mare si nu pot sa fac plaja.. Cu cicatricile stiu...n-am voie la soare vreo 6 luni parca...
0
05-07-2010, ora 22:13
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
pe fisha de externare scrie ca nu avem voie la soare 6 luni :P
eu dupa o luna m-am dus la solar ca nu am mai rezistat...bineinteles ca mi-am pus niste plasturi...dupa a treia luna am facut si plaja si solar fara plasturi...stiu ca nu am facut bine dar...:D

m-am masurat acum sub sani...am 70cm...deci sunt mai slabanoaga :((((
0
05-07-2010, ora 22:14
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Cu placere :) Nu neaparat, si triunghi este ok. Da, 6 luni cicatricile si 3 luni sanii.
0
05-07-2010, ora 23:00
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
sweety ce tzatzoasa eesti!!!! :X cat ai sub sani?
0
05-07-2010, ora 23:03
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Mimi, ce chestie... chiar semanam :))) de la gat in jos. Sanii nostri seamana. La doar o sapt distanta. Azi am implinit 4 sapt. Ai mei au mai coborat si s-au mai rotunjit. Sunt mai moi, dar mai mult in partea de sus. Sub mamelon inca mai sunt si ai mei destul de tari, insa cat de cat se misca. Am intre ei cam 1 cm, sub sani, cam 68 cm, iar peste am 83 - 84 cm. Nu-mi dau seama exact ca m-am masurat cu ruleta :)))
Am vazut la Gatta un costum de baie care ni s-ar potrivi ca model. Gen bustiera.
0
05-07-2010, ora 23:30
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
va dau si eu o idee de sutien pt plaja :D
0
05-07-2010, ora 23:31
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
:))) Merci! :* Am 75 sub si 97 peste. Misto sutienul!!!
0
06-07-2010, ora 00:52
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Myx in poza pare foarte tanar. I-am vazut cv-ul si pare bun, mai ales din ce spuneti si voi asa ca am incredere. Doar ca nu vreau sa am un soc atunci cand il vad prima oara. Parasca vrea sa para smecheras pe cand Totir e natural...dar parca vine de "dupa blocurile gri". Pare pustan rau. Nu i-as fi dat nici 30 de ani.
Ai facut analizele?
0
06-07-2010, ora 01:04
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Anca e ceva daca in 3 saptamani faceai fata la doi nebunatici si o casa de intretinut. A fost bine si ca te-au tinut in spital. Si mie mi-ar placea sa stau un pic acolo, dar Brezeanu cel putin, te trimite acasa in cateva ore...:/
0
06-07-2010, ora 01:07
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Mimi me sunt superbi! Sa-i stapanesti santoasa!
Chiar vroiam sa te intreb ce profil ai, dar ai scris tu. Moderat imi pun si eu. O poza before nu ai ? Sa vad ce sanse am sa-mi iasa tot asa?
0
06-07-2010, ora 09:03
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza, da am facut analizele, am platit doar alea de sange caci ekg la inima e gratis pt ca ma operez in clinica lor. Uite, data nasterii 23.02.1967 deci dupa calculele mele are 43 de ani lol. Mai am 2 zile si simt ca ma sufoc de frica :)
0
06-07-2010, ora 09:33
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Cam asa este si sutienul de la Gatta, despre care va spuneam. Ca al Alexandrei.
Izandra, nu stiu altele cum sunt, dar eu n-as fi fost in stare sa plec acasa la cateva ore dupa operatie. In primul rand nu am avut voie sa ma ridic nici sa merg la baie (as fi ametit), iar drumul pana acasa l-am suportat cu greu si a doua zi. Fiecare denivelare din asfalt o simteam ca un cutit in piept. Iar in noaptea aia am fost mai mult in transa. Adormeam max o ora, am vomitat de vreo 2 ori, mi-a facut calmante, a venit asistenta sa ma ridice pt pipi. Cred ca e mai normal sa fii sub supraveghere. Este o operatie totusi.
0
06-07-2010, ora 10:09
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Myx inca putin si gata. Gandeste-te la motivul pentru care faci operatia si la rezultat. La ce ora esti programata? Cu calculele ai dreptate :) Dar mamografie n-ai facut?
0
06-07-2010, ora 10:23
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Capri depinde si de organism, dar si de tipul de anestezie. Eu dupa cezariana unde am avut anestezie totala m-am simtit foarte bine. Imi era doar sete si somn. In rest nicio reactie neplacuta, dar nu ma puteam ridica pentru ca aveam muschii de la burta sectionati. Iar dr Brezeanu stiu ca foloseste anestezie usoara si are o metoda care asigura recuperare destul de rapida (bineinteles ca depinde de fiecare caz in parte), dar nu e inconstienta sa trimita acasa pacientele daca nu ar fi in siguranta. Pe form nici o fata nu s-a plans pana acum de ea din punctul asta de vedere. Sa vedem ce zice Rubya.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 939495 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •