in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
sunt la prima folie de anticonceptionale logest.. in cele 7 zile de pauza voi fi protejata ?
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
4 comentarii
si eu iau tot Logest normal in cele sapte zile eu zic ca ar trebui sa folosesti lta metoda de contraceptie. si urmatorul blister sa il iei in a opta zi dupa cele sapte zile de pauza.eu asa fac si nu am avut probleme. succes. sper sa iti fie de folos
Sunteti sub protectie atat in cele 21 de zile cu logest, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii. Pauza se face de 7 zile, indiferent cand e "menstruatia". Ziua din saptamana in care incepeti folie noua este mereu aceeasi: de exemplu, daca prima folie ati inceput-o intr-o zi de joi, de fiecare data veti incepe folie noua joia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Laurina... pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc?
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 6Intrebari despre anticonceptionale: sunt avortive?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 8melleva 35 de 21 zile
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 0Anticonceptionale
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
- 0Anticonceptionale yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: