incadrare handicap schizofrenie scor gafs 24

La incadrarea in grad de handicap cu un scor gafs de 24 nu e handicap grav fara insotitor conform criteriilor ?
3 comentarii

vreau sa intreb daca cineva a folosit canticer si care au fos rezultatele

Am citit despe CANTICER ca este eficient in tratarea cancerului si mai ales a efectelor adverse ale citostaticelor. O persoana apropiata mie are tratament cu SUTENT care are niste efecte secundare devastatoare. M-ar interesa si daca in timpul tratamentului cu SUTENT exista ceva care sa ajute la reducerea efectelor secundare. Multumesc.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 12Am oare schizofrenie?
- 3Schizofrenie nediferentiata
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 18Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 22Sufar de schizofrenie?
- 3Schizofrenic caut medic bun
- 26a doua opinie boala psihica
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 1Intrebare legata de schizofrenie
- 3schizofrenie
- 2Poate emite medicul de familie retete cu medicamente psihiatrice?
- 21Mama mea este schizofrenica. Cum o pot ajuta daca ea refuza tratamentul?
- 4Sunt intr-o situatie dificila
- 6Schizofrenie-v-ați vindecat cu rugăciuni și preoți??
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: