Insarcinata sau nu?
Buna
Pe data de 19 septembrie trebuia sa imi vina ciclul (imi vine la 31 zile, si ma tine 3-4 zile) insa mi-a venit pe data de 24 septembrie pentru, 1 zi si jumatate, a fost o simpla scurgere maronie, apoi roz/rosie. Cu cateva zile inainte de ciclu percep mirosurile altfel. Azi mi-am facut un test de sarcina, a iesit negativ. Ce reprezinta ultimul ciclu care nu a fost un ciclu normal?
Pe data de 19 septembrie trebuia sa imi vina ciclul (imi vine la 31 zile, si ma tine 3-4 zile) insa mi-a venit pe data de 24 septembrie pentru, 1 zi si jumatate, a fost o simpla scurgere maronie, apoi roz/rosie. Cu cateva zile inainte de ciclu percep mirosurile altfel. Azi mi-am facut un test de sarcina, a iesit negativ. Ce reprezinta ultimul ciclu care nu a fost un ciclu normal?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 1Intarziere menstruatie
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 0Sarcina?
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 1Sunt însărcinată?
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 1Posibila sarcină?
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 1Întârziere menstruație
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata Menstruatie anormala intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: