Insarcinata sau nu?
Buna
Pe data de 19 septembrie trebuia sa imi vina ciclul (imi vine la 31 zile, si ma tine 3-4 zile) insa mi-a venit pe data de 24 septembrie pentru, 1 zi si jumatate, a fost o simpla scurgere maronie, apoi roz/rosie. Cu cateva zile inainte de ciclu percep mirosurile altfel. Azi mi-am facut un test de sarcina, a iesit negativ. Ce reprezinta ultimul ciclu care nu a fost un ciclu normal?
Pe data de 19 septembrie trebuia sa imi vina ciclul (imi vine la 31 zile, si ma tine 3-4 zile) insa mi-a venit pe data de 24 septembrie pentru, 1 zi si jumatate, a fost o simpla scurgere maronie, apoi roz/rosie. Cu cateva zile inainte de ciclu percep mirosurile altfel. Azi mi-am facut un test de sarcina, a iesit negativ. Ce reprezinta ultimul ciclu care nu a fost un ciclu normal?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 0menstruatie
- 4Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie
- 2vine bebe?
- 0sunt insarcinata???
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 3Intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 2Posibila sarcina?
- 0Perioada Menstruala
- 1Posibila sarcină?
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 3Menstruatie
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata Menstruatie anormala intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: