insarcinata sau nu?

Buna Ziua! Am 19 ani si vreau sa imi spuneti daca este posibil sa fiu insarcinata sau nu...Ultimul ciclu a fost pe 20 aprilie...in luna mai nu am avut ciclu.De obicei menstruatia este neregulata..in aprilie am fost la un control dupa care mi.a dat antibiotic si ovule datorita unei infectii.Pe 28 mai am facut un test de sarcina a iesit negativ, iar astazi de dimineata am facut altul si tot negativ este.Ce se intampla? Imi intarzie atat pt ca am luat antibiotic sau..? Precizez ca am avut relatii intime neprotejate deoarece vrem un copil.Va rog sa.mi dati un sfat...urgent
2 comentarii

Este posibil sa fie o dereglare hormonala. Simptome de sarcina, ai?

Astazi mi.a fost putin cam rau...si am fost foarte ametita.Si de ceva timp mananc cam mult.Vreau sa specific ca eu am glanda si iau eutyrox.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 8pot ramane gravida?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 11sarcina sau nu?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 1insarcinata?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: