intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
Mi-a intarziat menstruatia 3 saptamani.Mi-am facut si o consultatie din care reiese ca sunt perfect sanatoasa si mi-am facut si 3 teste de sarcina.Nu stiu ce pot sa am.Ati putea sa ma indrumati la ce fel de medic sa mai apelez?Si carui fapt se poate datora o astfel de intarziere menstruala.
4 comentarii
Ai suferit, probabil, luna asta de un dezechilibru hormonal.Nu te speria asa tare.Daca ai facut consult si esti k, mai ai rabdare.Te-a "sarit "luna asta, se mai intampla..:-)
sal!!am o problema mia intarziat stopu 2 saptamani am facut 2 teste de sarcina si unu mia aratat negativ al 2lea mia aratat pozitiv si nu stiu ce sa mai fac.ajutati-ma
buna ziua, am avut luna asta o problema, nu am avut menstruatie, trebuia sa imi vina pe 12-13 septembrie si nu a venit, e prima data cand mi se intampla asta, iar varianta unei sarcini este exclusa deoarece nu am avut contact sexual, mentionez ca pana acum imi venea ceas, ultima data am avut in august pe 12 pana pe 16, suntb ingrijorata, nu am mai avut astfel de fenomene, ce e de facut?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 3intarziere ciclu mestrual
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 4menstruatie intarziata dupa primul blister
- 3imi intarzie menstruatia
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 1menstruatie
- 2intarzierea menstruatiei de 3 luni!!!
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 2Lipsa menstruatiei
- 0Menstruație
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 1O linie de sarcina
- 3Intarziere menstruatie
- 0Menstruatie intarziata
- 0Posibila sarcină?
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: