legatura dintre ochi si atacuri de panica ??

29-04-2014
Mikkael
Nu este medic/terapeut
Mikkael
In urma cu 3 ani am facut un atac de panica stand pur si simplu la Pc, de obicei mai faceam atacuri de panica cand eram copil si ma uitam la filme de groaza seara si cred ca de acolo pleaca totul, habar nu am, problema e ca dupa atacul asta care a fost de 5x mai dur decat unul precedent nu mai vad bine, cand eram mic si le faceam pe acelea nu aveam probleme cu vederea dupa, dar acuma vad un fel de pielita sau val (la unceput am avut fotofobie puternica) fum ceva de genul iar cand inchid ochii niste pete albastrui ceva de genul si unele 'zgarieturi' nu stiu chiar cum sa le descriu.
Inainte de atacul de panica am avut o problema cu Usoara fotofobie la lumina soarelui si am fost de mi am facut ochelari speciali cu diopria 0, 5 la distanta iar in noaptea respectiva, dupa ce i-am purtat toata ziua, m-a luat cu ameteli nu i-am mai purtat decat la PC in timpul zilei tot atunci am facut si atacul de panica care a fost groaznic cu o presiune mare pe partea dreapta a capului pe gat cu durere de masea de ceafa o senzatie ciudata in care imi venea sa dau capul pe spate si sa deschid gura nici nu puteam sa mananc pur si simplu sumteam ca imi explodeaza capul si o sa mor ( mi-e teama de anevrism)
Am fost din nou la un consult oftalmologic de aceasta data un cabinet de stat nu privat, i-am spus doamnei doctor ce si cum, mi-a facut fund de ochi si NU AM NIMIC LA OCHI mi-a zis ca nici macar nu am nevoie de ochelari. Mi-am facut la cap-ceafa tomografie, EEG, si nu am nimic vreau sa mai mentionez ca mama are fost operata de tiroida si poate ca eu am mostenit sensibilitatea, examen la tiroida nu mi-am facut, urmeaza.
3 comentarii
0
29-04-2014, ora 22:19
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
ai fost diagnosticat ca avand atacuri de panica atunci cand ai fost copil sau acum? ai consultat un psiholog clinician sau un psihiatru?
0
30-04-2014, ora 11:01
Mikkael
Nu este medic/terapeut
Mikkael
am fost la un neurolog si m -am plans de dureri de ceafa am facut radiografie si am cifoza cervicala superioara poate din cauza asta nu se oxigeneaza creierul, poate ca stau mult la pc si sunt demagnetizat, poate apa magnetizata sa ma ajute ? pastile pt atacuri de panica nu vreau sa iau ca am mai luat pt acnee pastile si cred ca mi-au afectat ficatul ca mi se descuama pielea degetelor dupa spalare NU AM INCREDERE IN PASTILE oricum acum ma simt mult mai bine decat atunci
0
30-04-2014, ora 17:17
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
poate ca o vizita la un psihoterapeut te va ajuta sa intelegi mai bine ce este cu starile acestea
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Jumătate din populație va fi afectată de miopie până în 2050
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •