m-am saturat de atata bataie de joc

11-10-2013
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
ma numesc lorena am 27 ani si sufar de schizozofenie paranoida din pacate an de an tre sa ma prezint la comisie evaluare handicpa pentru inoirea certificatului pentru mine este un adevarat chin desi am amici care ma ajuta caci la evaluare acdolo este spatu f mic si multa lumea si eu sufar si de agorafobie in plus functonarii de acolo ma trateaza cu dispret si inceara orice pot doar doar so scapa de mine ultima oara in acest an in septembrie cand l-am reinoit iara a fost acea aglomeratie iara ma luat cu nervii am si injurat pe acolo desigur acea nesimtita de la comisie mai era putin si ma scotea cas sanatoasa nefiind in stare sa citeasca tot referatul medical in care scria ca a halucinati auditive vizuale pentru ac acestea erau trecute dupa alte puncte din refgerat probabil ca primele puncte idei de erau scrise erau comice acestea fiind:
-tentative de suicid
- comportament sexual dezorganizat si riscant
-exhibitionism
- stare de nervozitate tinuta sub control numai cu medicatie
- agorafobie
-izolationism

Apoi scria ca am halucinatii auditive si vizuale dar daca nu ar fii fost cunostyinta mea si sa citeasca tot referatul mai era putin si ma scotea cas o persoana normala probabil ca primele puncte aratau o 'normalitate desavarsita '.
Chestia e ca toate aceste drumuri si bataie de joc ma scoate din minti si mie frica ca la un moment dat sa nu ajung sa devin violenta sau sa pierd contactul cu realitatea saptamani in sir cum am mai patit in trecut.
Cum as putea sa fac ca certificatul sa fie facut cu grad permanent si nu anual cu revizuiri?
Multumesc
1 comentarii
0
13-10-2013, ora 00:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu poti sa ti-l faci permanent.

Certificatul de handicap ti-l da boala (schizo paranoida) si nu simptomele bolii.
Daca ii aduci documente care atesta boala, boala se incadreaza pe listele lor de handicap si cu asta le inchizi gura. Punct.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul