Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
Ma doare rau capul, mai exact in varful capului partea stanga si se intinde pana la ureche, nu este o durere continua ci in reprize, ce poate sa fie? va rog mult ajuta-ti ma!
4 comentarii
Poate cindva v-ati lovit la cap ar trebui sa mergeti sa va faceti un tomograf, mai bine sa consultati un medic de specialitate, cu durerile de cap nu-i de joaca..Mergeti si consultati un medic sanatate multa va doresc.
Si pe mine m-a durut foarte tare capul, si nici nu puteam sa citesc, mi se facea rau si imi venea sa vomit,
Aveam senzatia exact la fel ca aceea, cand te dai intr-o magaoaie de se invarte:)) (ameteala, durere de cap. stare de voma).
Am luat quarelin, movalis si omez, dar ati putea incerca cu o lingurita de cafea(cica isi face efectul garantat!) quarelin contine cafeina
Aveam senzatia exact la fel ca aceea, cand te dai intr-o magaoaie de se invarte:)) (ameteala, durere de cap. stare de voma).
Am luat quarelin, movalis si omez, dar ati putea incerca cu o lingurita de cafea(cica isi face efectul garantat!) quarelin contine cafeina
Mi-e mi s-a mai spus ca poate fi de la tensiunea prea mica, atunci doare asa in varful capului si intr-adevar aveam si vederea slaba! Am sa incerc sa vad cu cafea, desi nu beau, poate imi trece!
nu bauta, o linguritza de cafea luata asa si mestecata:D
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap dupa ce m-am spalat cu apa rece (pe cap)
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 3Durere la atingerea capului
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0Dureri de cap.
- 5Am dureri foarte mari de cap si din ureche imi curge puroi
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 3migrena datorata timpului racoross
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 0durere de cap
- 3trombocite mari
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: