Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
Ma doare rau capul, mai exact in varful capului partea stanga si se intinde pana la ureche, nu este o durere continua ci in reprize, ce poate sa fie? va rog mult ajuta-ti ma!
4 comentarii
Poate cindva v-ati lovit la cap ar trebui sa mergeti sa va faceti un tomograf, mai bine sa consultati un medic de specialitate, cu durerile de cap nu-i de joaca..Mergeti si consultati un medic sanatate multa va doresc.
Si pe mine m-a durut foarte tare capul, si nici nu puteam sa citesc, mi se facea rau si imi venea sa vomit,
Aveam senzatia exact la fel ca aceea, cand te dai intr-o magaoaie de se invarte:)) (ameteala, durere de cap. stare de voma).
Am luat quarelin, movalis si omez, dar ati putea incerca cu o lingurita de cafea(cica isi face efectul garantat!) quarelin contine cafeina
Aveam senzatia exact la fel ca aceea, cand te dai intr-o magaoaie de se invarte:)) (ameteala, durere de cap. stare de voma).
Am luat quarelin, movalis si omez, dar ati putea incerca cu o lingurita de cafea(cica isi face efectul garantat!) quarelin contine cafeina
Mi-e mi s-a mai spus ca poate fi de la tensiunea prea mica, atunci doare asa in varful capului si intr-adevar aveam si vederea slaba! Am sa incerc sa vad cu cafea, desi nu beau, poate imi trece!
nu bauta, o linguritza de cafea luata asa si mestecata:D
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 12Pulsatii.mana, picior partea stanga cu dureri de cap
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 7Tromb la nivelul sinusului transvers stang
- 3intepaturi si amorteli ale pielii capului
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 0dureri groaznice de cap
- 3Durere incredibila de cap
- 0durere de cap cu ameteli
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 5anxietate si dureri de cap
- 2Dureri de cap foarte mari de vreo trei saptamani
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 1Durere de cap pe partea stanga!!
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: