karissa-dureri de cap si greata
Buna ziua.
Iau anticonceptionalele karissa de aproximativ 3 ani. In ultimele 6-7 luni am inceput sa am niste dureri de cap ingrozitoare care sunt insotite de greata si dureaza aproximativ 3 zile. Am observat ca acestea apar inaintea menstruatiei si dupa ce trece. Am facut pauza 2 luni si in aceasta perioada nu am mai avut aceste probleme. Mentionez ca aceste pastile mi -au fost recomandate deoarece nu se mai gaseau Loette.
Ce alte pastile pot incerca? Menstruatia mea este regulata, dureaza 6 zile si normala ca abundeta si durerile din timpul menstruatiei sunt moderate.
Multumesc
Iau anticonceptionalele karissa de aproximativ 3 ani. In ultimele 6-7 luni am inceput sa am niste dureri de cap ingrozitoare care sunt insotite de greata si dureaza aproximativ 3 zile. Am observat ca acestea apar inaintea menstruatiei si dupa ce trece. Am facut pauza 2 luni si in aceasta perioada nu am mai avut aceste probleme. Mentionez ca aceste pastile mi -au fost recomandate deoarece nu se mai gaseau Loette.
Ce alte pastile pot incerca? Menstruatia mea este regulata, dureaza 6 zile si normala ca abundeta si durerile din timpul menstruatiei sunt moderate.
Multumesc
2 comentarii
Karissa nu este decat partial asemanatoare cu Loette. Pe de alta parte, dupa cum ati observat, aceasta reactie adversa nu a aparut imediat dupa initierea Karrisei, ci dupa un timp, astfel incat se ridica intrebarea daca nu ar fi aparut la fel si dupa Loette. Ceea ce va recomand este nu sa inlocuiti un contraceptiv cu un alt contraceptiv, ci sa schimbati metoda contraceptiva, trecand de la anticonceptionale orale spre alta metoda, cu mai putine reactii adverse si mai putin riscanta pentru organismul dv.
Va multumesc! Raspunsul dvs imi este de mare ajutor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 4poate fi vorba de un cancer?
- 4Rahianestezie
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 1durere de cap
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 0dureri de cap
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 9sa fie de la anxietate?
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 1Dureri constante de cap
- 1probleme post avc
- 3duerere de cap partea stanga
- 0Ticuri si Dureri de cap.
- 3Dureri de cap
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
Mai multe informații despre: Durerea de cap Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: