dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul

buna ziua am fost la dentist in spania si mi-a au zis k am infectie si mi au scos maseaua.nu au tratat mai intai infectia si dupa aceea mi au scoso.nu asa era normal?am facut febra si in continuare ma doare ce pot face sau lua?va multumesc
5 comentarii

ar fi indicat sa luati antibiotic, mai ales ca aveti dureri si ati facut febra.

Buna seara, si eu sambata am simtit din senin niste intepaturi foarte urate si puternice in interiorul unei masele.
Am fost la dentist era foarte cariata dar mi a scoso.
Dupa extractie nu am avut dureri o zi dar a 2 zi au inceput sa fie aceleasi dureri, transpir Si ma simt ametita. Ce imi recomandati ?
Am fost la dentist era foarte cariata dar mi a scoso.
Dupa extractie nu am avut dureri o zi dar a 2 zi au inceput sa fie aceleasi dureri, transpir Si ma simt ametita. Ce imi recomandati ?

@Maria982
Este posibil să aveți o infecție după extracție, ceea ce poate fi cauza durerilor și simptomelor pe care le experimentați. Este important să consultați din nou dentistul pentru a evalua situația și a vă prescrie un tratament adecvat.
Înainte de a merge la dentist, puteți încerca să reduceți durerea prin administrarea unui analgezic de vânzare liberă, cum ar fi ibuprofenul sau paracetamolul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți aplica o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce inflamația și durerea.
Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să luați orice medicamente prescrise conform instrucțiunilor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, trebuie să contactați imediat medicul dentist sau să mergeți la departamentul de urgență al unui spital.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Este posibil să aveți o infecție după extracție, ceea ce poate fi cauza durerilor și simptomelor pe care le experimentați. Este important să consultați din nou dentistul pentru a evalua situația și a vă prescrie un tratament adecvat.
Înainte de a merge la dentist, puteți încerca să reduceți durerea prin administrarea unui analgezic de vânzare liberă, cum ar fi ibuprofenul sau paracetamolul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți aplica o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce inflamația și durerea.
Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să luați orice medicamente prescrise conform instrucțiunilor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, trebuie să contactați imediat medicul dentist sau să mergeți la departamentul de urgență al unui spital.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de cap partea stanga de 2-3 ani
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 13neurologie
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 3durere cap
- 4Rahianestezie
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 6meningiom cerebelos
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 1Extractie masea nereusita
- 0Cefalee persistenta
- 3durere cap de o saptamana
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 1Dureri de cap groaznice
- 2Extracție 5 masele odata
- 3neurologie
- 3Extracție
Mai multe informații despre: Durerea de cap Extractia dentara Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: