mancarimi ale pielii

Buna Ziua! Cam de vreo 8 luni de zile a inceput sa ma manance pielea, si e cam asha: daca ma mananca intr-un loc, sa zicem ceafa, ma scarpin si incepe sa ma manance tot mai tare si sa se extinda ( e valabil cu toate zonele) ma mananca si capul e o mancarime foarte puternica dar care nu ia amploare decat atunci cand incep sa ma scarpin, nu imi apar nimic pe piele decat niste pete rosii in locul unde ma scarpin (probabil de aia) va rog sa ma ajutati !
va multumesc
va multumesc
4 comentarii

Foarte probabil sa ai probleme biliare. Poti verifica.
Si redu nivelul stresului.
Remedii probleme biliare - sunt mai multe din care se detaseaza golirea continutului ei (daca sunt pietre in colecist de maxim 22 mm dimens. max), reglarea metabolismului folosind produse ce au aceasta propietate sau eliminarea prin operatie a vezicii biliare, etc...
Si redu nivelul stresului.
Remedii probleme biliare - sunt mai multe din care se detaseaza golirea continutului ei (daca sunt pietre in colecist de maxim 22 mm dimens. max), reglarea metabolismului folosind produse ce au aceasta propietate sau eliminarea prin operatie a vezicii biliare, etc...

multumesc foarte mult.
am uitat sa precizez ca, cateodata prietenii ma intreaba dece tremur eu nu imi dau seama , are si asta legatura cu problemele biliare? ce medicament imi recomandati?
am uitat sa precizez ca, cateodata prietenii ma intreaba dece tremur eu nu imi dau seama , are si asta legatura cu problemele biliare? ce medicament imi recomandati?

Pentru mincarimi pulverizeaza Aloe First (contine aloe si propolis - dar nu il gasesti la farmacii, plafare). Ajuta de moment. Daca ai si acel tremur este mai intii necesara realizarea dez-intoxicarii organismului. Probabil si stresul e de vina pentru tremur. Te odihnesti bine, suficient, cum stai cu evacuarea intestinului gros ? etc.
Pentru detalii trimite-mi adresa ta de email
Pentru detalii trimite-mi adresa ta de email

pt moment iti recomand antihistaminice care au rolul de a reduce mancarimea;presing_e f bun intr_o ora scapi de mancarime, symforal, alerid, clorocalcin, dar astea pot fi doar pt moment moment si mancarimea poate aparea.TREBUIE SA MERGI LA UN DERMATOLOG.Tremuratul are mai multe cauze;afectiune cerebeloasa, inceputul bolii Parkinson, exces cde alcool, mergi si la un neurolog sa clarifici siatia. BAFTA.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 5mancarime, besicute care se usuca, pielea crapata
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 4am mancarimi pe cap...
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 3Mancarimi groaznice de piele
- 13ati gasit tratamentul?
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 13mancarimi si bubite
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 2Piele uscata, bubite, mancarimi.
- 1mancarime de piele si bubite
- 1Mancarimi piele uscate.
- 1Mancarimi de piele
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 2Mici pete rosii pe picioare cu mancarimi ocazionale
- 1Iritație, momente de mâncărime intense de vreo 5 minute pe aproape tot copul
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 1Mâncărimi pe picioare
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: