menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
Buna ziua,
Am 52 de ani si de un an nu mai am menstruatie [doar rar ceva maroniu care tine putine zile ]Au inceput bufeurile chinuitoare, cel putin in ultimul timp.As vrea sa stiu daca ele sunt daunatoare inimii sau circulatiei in general si ce as putea sa iau sa le diminuez...e fff neplacut cand sunt intr -oconjunctura, o conversatie si apar instantaneu..as prefera ceva naturist.Cu pretioase multumiri..
Am 52 de ani si de un an nu mai am menstruatie [doar rar ceva maroniu care tine putine zile ]Au inceput bufeurile chinuitoare, cel putin in ultimul timp.As vrea sa stiu daca ele sunt daunatoare inimii sau circulatiei in general si ce as putea sa iau sa le diminuez...e fff neplacut cand sunt intr -oconjunctura, o conversatie si apar instantaneu..as prefera ceva naturist.Cu pretioase multumiri..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 13fisura anala
- 2insomnie puternica la menopauza!
- 7sindrom vertiginos?...va rog raspundeti-mi
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 5acum la 30 de ani nu mai am menstra deloc, ce pot sa fac?
- 4simptome accentuate la osteoporoza
- 0Menopauza indusa de chimioterapie
- 4Cum stiu daca am intrat in menopauza?
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 6chimioterapie cancer mamar... chimio poate opri menstruatia?
- 3menopauza... pot sa mai prelungesc putin inevitabilul?
- 5menopauza la 41 ani?
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 3Sarcina la menopauza??
- 4histerectomie totala cu anexectomie bilaterala + menopauza indusa chirurgical
- 1Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: