Mi-au aparut pe corp mici umflaturi ca ciupiturile de tantar

25-11-2009
cattani
Nu este medic/terapeut
cattani
Scriu cu speranta si incredere ca cineva ma va ajuta.Din luna mai 2009 au inceput sa imi apara pe corp mici umflaturi ca ciupiturile de tantar.Acestea se mareau si in 2-3 ore dispareau.Aparitia lor era asociata cu senzatia de mancarime.Am fost la mai multi medici care au avut pareri diferite si care mi-au prescris diverse tratamente.Inainte sa apara aceasta sa-i spun alergie m-a durut foarte rau stomacul.La putin timp de la aparitie ainceput sa se cojeasca palma dreapta in apropiere de degetul mare si buricul degetului mic de la aceeasi mana.Am luat fel de fel de medicamente:claritine, aerius xyzall, omeran clorocalcin si multe altele.Prin luna august au scazut ca intensitate, iar din noiembrie au reaparut.Acum mi se cojeste palma si degetul mic pana la sange.La momentul actual iau silimarina forte si liv52, beau ceai de plante si ma ung cu o alifie de galbenele marul lupului si coada soricelului.O problema de acest fel am avut acum 7 ani dar atunci nu mi s-au cojit mainile si s-a rezolvat cu silimarina si liv 52. Am uitat sa mentionez ca am lucrat 15 ani in mediu toxic si am mai dat si cu spritul.A nalizele pe care le-am facut au iesit bune.Am si o senzatie de disconfort si somnolenta.Cateodata ma deranjez la stomac apoi ma constip.Simt ca nu se mai face digestia cum trebuie.O alta informatie ar fi ca invat de cativa ani buni pentru un ex. de admitere si sunt stresat si suparat.Va rog sa-mi spuneti:alergie, stres, stomac sau ficat si ce tratament sa mai urmez?MULTUMESC!
21 comentarii
0
25-11-2009, ora 22:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
V-aţi făcut vreodată un set de analize toxicologice?
0
25-11-2009, ora 22:19
cattani
Nu este medic/terapeut
cattani
Am facut analize la sange, urina, treaba mare.Electroforeza pentru ficat parca.Analizele au fost facute la un laborator din localitate.De la spitalul Malaxa am fost trimis la un laborator in Bucuresti, dar ma costau analizele 8 milioane si nu le-am facut.MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
0
26-11-2009, ora 17:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Offf, vă înţeleg, sunt foarte costisitoare (dacă aş fi avut eu o situaţie financiară permisibilă, v-aş fi ajutat cu cea mai mare plăcere, dar n-o am nici pe departe!).
În ce fel de mediu toxic aţi lucrat? Înainte să lucraţi în acest medic aţi avut astfel de probleme?

Toate cele bune!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
27-11-2009, ora 08:07
cattani
Nu este medic/terapeut
cattani
Am lucrat intr-o turnatorie 10 ani apoi 5 ani intr-o fabrica de vopsea.Unul dintre medicii care m-au vazut a spus ca daca se cojeste palma, cauza este o afectiune a ficatului.MULTUMESC!
0
27-11-2009, ora 08:10
cattani
Nu este medic/terapeut
cattani
Inainte nu am avut probleme.Aceste probleme au aparut la doi ani de cand nu mai lucrez in mediu toxic.
0
28-11-2009, ora 21:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Trebuie neapărat să vă faceţi câteva analize toxicologice, măcar pentru zinc, plumb şi nichel...vă rog, faceţi acest efort financiar!
Măcar folosiţi un detoxifiant cu acţiune de chelatare a metalelor grele şi nu numai, un produs cum ar fi
BioZheolyth (tuf zeolitic mineralizat - 1-3 capsule de 3 ori pe zi administrate cu 30 de minute înainte de masă, cu multă apă - pe parcursul zilei trebuie să beţi minim 2 litri de apă; cura se ţine timp de minim o lună).
Vă las mai jos câteva informaţii esenţiale, informaţii care vă vor ajuta să înţelegeţi proprietăţile, acţiunea şi indicaţiile zeolitului.

-

Zeolitul, sau "piatra care fierbe", este un minereu care reprezintă aluminosilicaţi naturali, hidrataţi de calciu, stronţiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. Are structura reticulară, având capacitatea de a pierde şi a câştiga reversibil apa, de a-şi schimba cationii constituenţi, fapt ce îi conferă capacităţi specifice de absorbţie, desorbţie şi schimb ionic. Aceste proprietăţi pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infecţii virale sau bacteriene şi cancer.
Zeolitul se găseşte în natură sub formă de depozite de tuf vulcanic. Acest mineral a fost descris pentru prima dată de chimistul Axel Fredrik Cronstedt în 1756. În natură, zeoliţii s-au format prin depunerea cenuşii vulcanice în lacurile cu apă sarată. Tuful zeolitic mineralizat se obţine din roci vulcanice bogate în zeoliţi naturali.
Zeoliţii au extrem de multe aplicaţii practice, în cosmetică, medicină, inginerie nucleară, petrochimie, agricultură, dedurizarea apei, purificarea apei şi separarea metalelor grele.
În România depozite importante de zeoliţi se află în judeţul Cluj.

ACŢIUNI: zeolitul nu are efecte toxice sau reacţii adverse. Este un antioxidant şi imunomodulator foarte eficient. Zeolitul folosit în acest produs, este micronizat şi prelucrat tribomecanic pentru a i se îmbunătăţi proprietăţile fizice şi chimice. Astfel îi creşte suprafaţa activă şi puterea de absorbţie şi de transfer ionic.

INDICAŢII: intoxicaţii cu metale grele, intoxicaţii cu pesticide, intoxicaţii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrită hiperacidă, infecţii intestinale, diaree, gută, infecţii virale şi bacteriene, afecţiuni ale pielii (în tratamentul rănilor şi arsurilor, datorită acţiunii bacteriostatice, dezinfectante, detoxifiante şi cicatrizante), favorizează vindecarea diferitelor micoze, herpesului, neurodermitelor şi psoriazisului.
Datorită proprietăţii de absorbţie ale toxinelor, comprimatele cu tuf zeolitic sunt recomandate persoanelor care suferă de cancer.
În cazul persoanelor sănătoase, este recomandat în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii: eliminarea toxinelor, îndepărtarea stresului oxidativ, scăderea gradului de îmbătrânire a celulelor şi ţesuturilor, mărirea randamentului fizic şi psihic. În cazul sportivilor, reduce febra musculară.

-

Dacă doriţi, căutaţi produsul pe Google (nu pot să vă dau un link, nu am voie; am să vil expediaz prin mesaj privat)

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
30-11-2009, ora 17:21
cattani
Nu este medic/terapeut
cattani
Va multumesc din suflet pentru sfaturi!BioZheolyth sa iau dupa ce fac analizele sau pot sa iau inainte?-*Dumnezeu sa va dea tot binele din lume!

(*modificat de administrator)
0
01-12-2009, ora 02:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa,

Luaţi când doriţi. Oricum organismul fiecărui om are "depozite" de astfel de noxe, că alimentaţia şi toţi factorii de mediu (apă, aer, sol etc.) nu duc lipsă de poluare, din păcate. Important este ca pe timpul acestei cure să aveţi un apot de lichide (de preferat apă plată sau sucuri naturale, nu altceva), pentru a permite organismului să transporte şi să elimine mai eficient şi mai rapid acele toxine (vă veţi ajuta în mod special rinichii). Să nu vă speriaţi dacă pe timpul curei aveţi stări de ameţeală sau puţin rău general, sunt stări normale; sunt indici că organismul dvs. răspunde la acţiunea depurantă a zheolithului - orice proces de detoxificare a unui organism antrenează astfel de simptome datorită curăţării.

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă ajute. Însănătoşire grabnică!
0
01-12-2009, ora 19:44
cattani
Nu este medic/terapeut
cattani
MULTUMESC DIN SUFLET!!!
0
01-12-2009, ora 21:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere!
Doamne ajută ca peste minim o lună, să scrieţi un mesaj în care să-mi spuneţi, că vă simţiţi mult mai bine ;) Aşa să fie!
0
02-12-2009, ora 23:21
nicolll
Nu este medic/terapeut
nicolll
buna am si eu o ploblema azi la scoala am mancat un pateu special si covrigi cand am ajuns acasa am observat ca ma doare spatele in parteA dreapta si mi-au aparut niste pete rosii pe partea dreapta nu sunt brobonele sunt pete ce credeti ca este va rog sa-mi raspundeti si mie va multumesc.
0
03-12-2009, ora 16:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Pateurile sunt nişte "alimente" nu tocmai comestibile. Conţin ingrediente comestibile, dar au un potenţial foarte mare de producere a unor intoleranţe/alergodermii alimentare, datorită combinării acestora cu aditivi extraordinari de puternici, de la nitriţi şi nitraţi, până la benzoat de sodiu şi ciclamat. Acele pete tocmai o astfel de manifestare ar putea să fie. Ficatul s-a răzvrătit...încercaţi să evitaţi alimentele înalt procesate, adică foarte rafinate.

Beţi 2 căni de ceai de codiţa şoricelului (căni de maxim 250 de ml) timp de 3 zile. Dacă acele pete sunt pruriginoase (caracterizate prin mâncărime intensă) folosiţi o loţiune calmantă, o loţiune precum Calamine (tamponaţi zona afectată de 3 ori pe zi - are un efect răcoros, printre altele).
Dacă acele pete persistă mai mult de 3 zile, dacă starea vi se înrăutăţeşte chiar înainte de aceste 3 zile, consultaţi camera de gardă a unui spital.

Toate cele bune şi multe binecuvântări!
0
19-03-2012, ora 19:41
cristinabriciu
Nu este medic/terapeut
cristinabriciu
mr.nick
buna seara!
am citit cu multa atentie raspunsurile dv
astazi am cumparat biozheolyth
acum un an la colonoscopie, mi s-a descoperit un polip sesil
la.biopsie s-a dovedit a fi adenomatos tubular cu neoplazie intraepiteliala
de grad scazut(displazie moderata)
nu mi s-a prescris nici un tratament
credeti ca m-ar ajuta acest produs si cate luni ar trebui sa-l iau
cu mii de multumiri!
0
19-03-2012, ora 22:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă cristinabriciu, da, BioZheolythul vă poate ajuta, într-o oarecare măsură, de vreme ce este un absorbant intestinal. Ar fi indicat să luaţi, cu acordul medicului dv. curant, câte 1 comprimat din acest supliment alimentar, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea micului dejun, prânzului şi cinei, timp de 3 luni de zile, în regim zilnic.
Vă recomand să consultaţi un medic gastroenterolog pentru a vi se reface o colonoscopie în vederea observării stării (evolutive) a polipului dv. sesil.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi plăcere,
Mr. Nick
0
20-03-2012, ora 16:40
cristinabriciu
Nu este medic/terapeut
cristinabriciu
Mr.Nick buna ziua!
multumesc din inima pt.promtitudine.
acel polip a fost rezecat si mi s-a recomandat colonoscopie la 2 ani.
din 3 in 3 luni fac analize specifice.
multumesc Domnului pana acum, e totul bine.
poate si datorita sf. nectarie caruia m-am rugat si ma rog.
va doresc numai bine si multumiri!
0
22-03-2012, ora 05:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
@cristinabriciu, mă bucur că v-a fost rezectat polipul. Mi-aţi luat o "piatră" de pe inimă informându-mă cu privire la acest fapt.
O să fie totul bine şi în continuare!
Cu siguranţă Sfântul Nectarie Taumaturgul v-a ajutat. A mijlocit în faţa lui Dumnezeu pentru dv., aşa cum o face pentru toţi creştinii care-i cer ajutorul.
Chiar nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi. Poate doar pentru mult prea puţin! Mulţumiţi-I lui Dumnezeu.
_
Ca şi fapt divers, problema suferinţei de orice natură, în lume, a îndurerat şi zbuciumat dintotdeauna conştiinţa omului, în profunzime, indiferent de condiţie socială, naţionalitate, religie, sex şi de alte particularităţi fizico-mentalo-psiho-spiritualo-civice. În ciuda progresului medicinei, bolnavii se înmulţesc şi, mai mult decât atât, apar boli noi, unele incurabile. 
Din păcate sau din fericire, pentru unii dintre noi, oamenii, viaţa de pe pământ pare a fi sau este doar o vale a plângerii, o suferinţă continuă. Dar de ce? Există o explicaţie! 
Cu răbdare şi în linişte, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa", pentru a înţelege mai multe cu privire la cauzele generale ale suferinţei şi la căile prin care se poate ameliora sau trata suferinţa, oricare ar fi ea: 
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva
_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html 

Vă sărută şi vă îmbrăţişează amiciţial,
Mr. Nick
0
22-03-2012, ora 15:48
cristinabriciu
Nu este medic/terapeut
cristinabriciu
Mr.Nick multumesc pt.recomandarea pe care mi-ati facut-o!
am petrecut o buna bucata de timp, citind!
cei care au avut bunavointa sa participe la aceste discutii sunt persoane deosebite.
pilda nr.5 este preferata mea!
pana la 470 mai am mult de parcurs.
din fiecare pilda este ceva de-nvatat!
multumesc!
Dumnezeu sa va ajute!
0
25-03-2012, ora 21:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
@cristinabriciu, mă bucur că aţi dat curs recomandării mele. NU veţi regreta! Citiţi pildele şi lăsaţi-vă pătrunsă de înţelegere ;) Puneţi în practică tot ce reuşiţi să învăţaţi.
Pilda numărul 5 îmi place şi mie, în mod deosebit.
Mulţumesc pentru urare.
Doamne, ajută!
0
24-05-2012, ora 00:14
cristinabriciu
Nu este medic/terapeut
cristinabriciu
voiam doar sa va salut!
sa vi se-ntample in viata doar lucruri frumoase!
0
31-05-2012, ora 03:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!

@cristinabriciu, chiar m-am gândit la dv., deúnăzi, acum câteva zile :-) Am vrut să vă salut, chiar aici, în cadrul acestui topic, dar ceva m-a oprit, şi anume gândul cum că aş putea fi inoportun. Iată, totuşi, că intenţia mea nematerializată s-a intersectat telepatic cu dv., într-un fel sau altul aducându-vă aminte de mine şi născând în dv. dorinţa de a face exact ceea ce am renunţat eu să fac - de a scrie un salut. Ce chestie! ♥
Mulţumesc mult pentru salut şi urare ;) Urmând exemplul dv., şi eu vă doresc să vi se întâmple în viaţă doar lucruri frumoase.
Îmbrăţişează lumina din dv.,
Mr. Nick
0
31-05-2012, ora 07:11
cristinabriciu
Nu este medic/terapeut
cristinabriciu
adevarat s-a-naltat!
multumesc pt.raspuns!
mi-a facut placere!
printre altele vreau sa va zic ca ma simt bine, fac tratamente numai naturiste si toate analizele mi-au iesit bine.
sanatate si Dumnezeu sa va ajute sa fiti ca si acum alaturi de cei ce au nevoie!
sa auzim numai de bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •