Prurit și eritem la nivelul fetei
Bună ziua.
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
1 comentarii
buna ziua,
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mancarime pe tot corpul
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4alergie sau un semn de boala?
- 6sensibilitate a pielii
- 5H pilory si cm virus pot determina prurit?
- 3o pata rosie pe obraz care nu trece
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 0pete mici de culoare rosie pe piele
- 2mancarime testicule
- 3imi apar pete rosii pe burta, spate si in zona umerilor
- 2pete rosii pe corp aparute pe fond nervos??
- 1pete rosii pe obraji
- 7Mancarime pe tot corpul
- 4pete rosii cu mancarimi
- 6Pete rosii pruriginoase, unele iesite in relief, de dimensiuni diferite
- 4mancarime piele
- 3mancarimi ale pielii la fetita de 5 ani
- 0Lupus?
- 1Pete rosii si mâncărimi sub sâni.
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele Pruritul pete rosii pe fata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: