Prurit și eritem la nivelul fetei
Bună ziua.
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
1 comentarii
buna ziua,
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 7mincarime doar pe brate, miini (nu palma)
- 2pete rosiatice pe fata
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 3pete rosii in zona axilei
- 4Mancarimi ale pielii
- 3imi apar pete rosii pe burta, spate si in zona umerilor
- 4pete rosii cu mancarimi
- 0Bubite rosii pe corp
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 3Ce cacat e asta ?
- 2Mancarime de piele dupa colecistectomie laparoscopica
- 7Intoxicație sau alergie?
- 1Mancarimi ale pielii
- 1Mâncărime pe maini
- 3Pată roșie lângă testicule
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele Pruritul pete rosii pe fata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: