Prurit și eritem la nivelul fetei

Bună ziua.
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
1 comentarii

buna ziua,
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarimi puternice in zona coapselor si a feselor
- 65pete rosii pe piele
- 7alergie sau ce?
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 3pete rosii in zona pubiana
- 7eczema pe fata
- 1pete rosii pe gat
- 2Mici pete rosii pe piele
- 2mancarimi si pete rosii
- 0mancarimi pe piele pe timp de caldura
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 1Pete rosii pe fata asemenea unor muscaturi de tantari.
- 3Pete rosii pe gat
- 1De Ce mă mănâncă pielea
- 1Mancarimi piele după ce mananc
- 1In jurul ochilor: piele rosie, uscata deasupra dar pungi si lichid sub piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele Pruritul pete rosii pe fata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: