Prurit și eritem la nivelul fetei
Bună ziua.
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
1 comentarii
buna ziua,
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale degetelor de la maini
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 69psoriazis?!
- 7boala de piele in cap
- 13mancarime si iritatie a pielii
- 6Pustule pe piele
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 7mancarime si intepaturi in dreapta la mijloc
- 5Basici tip furuncul pe posterior
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 1mancarimi de piele
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 3pe decolteu si gat o iritatie/alergie mi-a aparut o iritatie care imi provoaca si mancarime
- 3pete rosii pe fata si piept
- 1Pete rosii pe obraz, sub ochi
- 5Pete mici rosii pe piele
- 4Pete rosii persistente
- 0Pete ca sange sub piele picior
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele Pruritul pete rosii pe fata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: