miopie forte

am o miopie de -18, 50 si ceva musculite pe ochi nu stiu ce sa fac mie frica sa ma duc la medic findca imi spune o miopie mai mare, cite dioptrii pot sa mai fie
3 comentarii

Buna dimineata! Ce varsta ai?Trebuie sa mergi la consult, ne intereseaza aspectul vitrosului si retinei si da, poate au crescut si dioptriile ;"musculitele", noi le numim miodezopsii; miopia forte se intoteste si de modificari degenerative ale vitrosului; se recomanda suplimente pe baza de extact de afine, cum ar fi Mirtilene Puro 1 cpr pe zi sau Vitreoxigen( Vitreoclar) 1 cpr pe zi a la longue; numai bine

buna ziua, am un nepot de 1 an si 10 luni si la un control oftamologic (avand pupila ca o lacrima pe verticala ) i sa gasit o miopie forte de -14. i sa dat ochelari de -7 la amandoi ochii, ne puteti spune cum va evalua miopia pe mai departe?(alt tratament mai exista?)despre operatie ni sa spus ca doar la 18 ani

Buna ziua! Am miopie la ochiul stang din nastere -10, 75. Sunt curioasa daca este cineva cu o miopie atat de mare si daca i s-a corectat cu ajutorul ochelarilor. La mine nu se vede decat o imbunatatire mica cu ajutorul lentilelor motiv pentru care nu am purtat ochelari. Acum mi s-a recomandat operatia de schimbare de cristalin, dar nu mi s-a garantat nimic...sunt intr-o mare dilema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3atacul de panica, frica de anestezie
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 5Am o miopie cu dioptrii diferite
- 2miopia se poate corecta cu operatia cu laser?
- 2Miopie
- 4astigmatism miopic compus si miopie medie
- 13Problema nelucidata
- 2Operatie cu laser pt miopie
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 0Miopie
- 4senzatie arsura la ochi
- 1Miopie
- 1miopie
- 1Miopie
- 2Miopie.
- 1Miopie.
- 0Miopie progresiva
- 1Miopia - Imi explica cineva de ce creste dioptria mult?
- 1Miopie - Intrebare despre dioptrii ochelari
Mai multe informații despre: Miopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: