Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
Buna ziua!
De cateva zile, am niste palpitatii ciudate la ochiul drept, il simt greu ca si cum as avea ceva in el. Mi s-a intamplat chiar sa mi se puna brusc o pata neagra si sa nu mai vad pret de cateva secunde. Nu m-am lovit, nu mi-a intrat nimic in ochi.
Mentionez ca eu am miopie, de 5 ani mi s-au dat ochelari, din pacate nu prea i-am purtat. Nici control nu am mai facut de un an de zile, stiu ca ultima oara aveam -1, 75. Este ceva grav ? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Va mulltumesc!
De cateva zile, am niste palpitatii ciudate la ochiul drept, il simt greu ca si cum as avea ceva in el. Mi s-a intamplat chiar sa mi se puna brusc o pata neagra si sa nu mai vad pret de cateva secunde. Nu m-am lovit, nu mi-a intrat nimic in ochi.
Mentionez ca eu am miopie, de 5 ani mi s-au dat ochelari, din pacate nu prea i-am purtat. Nici control nu am mai facut de un an de zile, stiu ca ultima oara aveam -1, 75. Este ceva grav ? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Va mulltumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 75intepaturi la inima
- 6probleme cu noii Ochelari prescrisi
- 3gastrita, palpitatii...
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 4astigmatism miopic compus si miopie medie
- 4Ceva in gat
- 3Palpitatii rapide si puternice
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 24depresie anxioasa cu somatizari
- 2palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie
- 4ma doare cand ma uit la TV, calculator, etc
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 1Jena +vedere usor in ceata la un ochi
- 11Palpitatii cand ma aplec sau ridic
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 1Usturimi in piept si palpitatii
Mai multe informații despre: Miopia Palpitatiile tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: