Molar de minte obturat pe canal, dureros
Buna ziua,
Mi-au iesit toti 4 molari de minte, fara durere si fara nici un disconfort. Acum 4 ani am facut la molarul de jos dreapta o mica, carie, nedureroasa obturata corect.
Acum 2 saptamani a inceput sa ma doara molarul respectiv o durere violenta si ziua si noaptea.
A doua zi m-a vazut medicul si in urma unei radiografii pe care nu se vedea nici un semn de carie sau de inflamatie, mi-a spus ca am facut o pulpita si trebuie obturatie pe canal.
Mi-a facut anestezie si desi aveam 1/2 de cap amortit m-a durut cumplit.
Dupa alte 3 zile aceasi poveste, anestezie, tot durere cumplita obturatie de canal (2 la nr ) definitiva.Doua zile iarasi am stat cu durere dar dupa m-a lasat.
De ieri insa a inceput o durere atat de violenta, nu cedeaza nici la Tador.
Iar am facut radiografie, medicul a zis ca totul e ok doar ca pe a depasit foarte putin lungimea unui canal. Dar ca este normal sa ma doara si ca o sa imi treaca cu antiinflamatoare.
Scuzati povestea dar efectiv sunt disperata, ma doare jumatate de cap si nu stiu daca e normal.
Multumesc pentru eventualele radpunsuri !
Mi-au iesit toti 4 molari de minte, fara durere si fara nici un disconfort. Acum 4 ani am facut la molarul de jos dreapta o mica, carie, nedureroasa obturata corect.
Acum 2 saptamani a inceput sa ma doara molarul respectiv o durere violenta si ziua si noaptea.
A doua zi m-a vazut medicul si in urma unei radiografii pe care nu se vedea nici un semn de carie sau de inflamatie, mi-a spus ca am facut o pulpita si trebuie obturatie pe canal.
Mi-a facut anestezie si desi aveam 1/2 de cap amortit m-a durut cumplit.
Dupa alte 3 zile aceasi poveste, anestezie, tot durere cumplita obturatie de canal (2 la nr ) definitiva.Doua zile iarasi am stat cu durere dar dupa m-a lasat.
De ieri insa a inceput o durere atat de violenta, nu cedeaza nici la Tador.
Iar am facut radiografie, medicul a zis ca totul e ok doar ca pe a depasit foarte putin lungimea unui canal. Dar ca este normal sa ma doara si ca o sa imi treaca cu antiinflamatoare.
Scuzati povestea dar efectiv sunt disperata, ma doare jumatate de cap si nu stiu daca e normal.
Multumesc pentru eventualele radpunsuri !
2 comentarii
Buna ziua,
Dupa obturatia de canal definitiva pot aparea dureri.
Se recomanda antiinflamatorii si caldura locala.
Dupa obturatia de canal definitiva pot aparea dureri.
Se recomanda antiinflamatorii si caldura locala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 4Despre canalele strambe
- 4Durere acuta la masea plombata
- 4Plomba temporara si dureri
- 3ce inseamna obturatie de canal gresita?
- 13Nerv scos plomba provizorie
- 3Este de scos nervul?
- 3Problema tratament endodontic
- 1Durere dupa tratament de canal
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 5Molar, nerv scos.
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: