M-a durut o plomba.

29-04-2016
MSeby
Nu este medic/terapeut
MSeby
Buna ziua.Acum 14 zile(maxim) am fost la dentist(ortodont) deoarece trebuie sa-mi pun aparat, acesta mi-a zis tot ce trebuie sa stiu dar a mai zis ca trebuie sa-mi rezolv cateva carii inainte de a pune aparatu.Ok mi-am rezolvat cariile...dar problema e ca la un molar cu 4 canale(care a fost rezolvat acm 6-7 zile) caria era aproape de nerv iar dentista mi-a zis ca nu trebuie scos nervu(mai era un coleg de al ei care si el a confirmat ca caria nu a ajuns la nerv)(adica nu s-a deschis nervul)...ok am plombat-o fara sa mai scoatem nervu.Azi m-a luat o durere fix in parteta aia...am luat o fiola de algocalmin si mi-a trecut...dar nu stiu daca trebuie sa merg neaparat sa scot si nervu sau sa mai astept cateva zile si sa vad cum se manifesta...tin sa precizez ca astazi a fost prima data cand m-a durut fara motiv de cand am plombat-o.
1 comentarii
0
04-05-2016, ora 07:12
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Durerea (sensibilitatea) dentara apare dupa exereza dentinei alterate, mai ales daca aceasta este in cantitati mari este normala. Important este daca durerea a aparut si in momentul in care anestezia a cedat …. Daca durerea a aparut numai la cateva zile inseamna ca a mai ramas dentinta infectata, aceasta fiind in apropierea nervului este foarte probabil ca bacteriile sa fi patruns in camera pulpara si canale ( nerv) si sa dea asa numita pulpita (imflamatia pulpei dentare). pentru a putea pune un diagnostic corect este necesara o radiografie si un consult stomatologic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul