Nu mai pot sa mănânc decât foarte putin

13-08-2018
Adrian Plaian
Nu este medic/terapeut
Adrian Plaian
Bună ziua !
Locuiesc în Bruxelles si de 3 saptamani sunt intr-o stare jalnica !
Acum 5 săptămânii am fost intr-o vacanta in Romania si a doua zi după ce am ajut am avut un episod de rău cu varsaturi...de vreo 20 de ori intr-o noapte până am chemat urgenta !
Diagnostic..colica biliara !
Ok mă întorc inapoi cu gândul să mi fac toate analizele posibile.
Dar cu o zi-i înainte de a-mi face CT ul mi se face din nou rău !Dr de familie imi spune să țin regim.Ok îl respect !După rezultatele CT ului nu am nimic, probele de sînge perfecte, ecografii perfecte !
Toată lumea imi spune că e pe fond nervos, să fie adevărat ?Acum vreau să fac o endoscopie la stomac pt ca nu mai pot sa mănânc aproape nimic !Dr spune că totul pornește din capul meu...Deschid frigiderul si il închid la loc când simt mirosurile !Va rog ajutați-mă cu un raspuns pertinent de la un dr.specialist !Țin să menționez că sunt anxios si de cand episodul acesta fac atacuri de panica si de doua ori pe zi-i și mă gândesc numai la moarte !!!
1 comentarii
0
14-08-2018, ora 09:46
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați să rememorați ce s-a întâmplat înainte de apariția vărsăturilor. Sunt persoane care au astfel de stări la schimbarea locuinței, localității, când se despart de persoane apropiate, rude, prieteni, când apare o discrepanță între ceea ce-și doresc și ceea ce li se oferă. Dacă faceți toate investigațiile și rezultă că nu-i o problemă medicală, mergeți la un psihoterapeut. Puteți face și psihoterapie online. Vedeți că la Cluj e o platformă online de evaluare și psihoterapie a anxietății. Nu amânați, acționați cât se poate de repede, pentru că orice problemă depistată în fază incipientă se rezolvă cât mai repede.
Sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •