10 ani de axietate generalizata si atacuri de panica | Forumul Medical ROmedic

10 ani de axietate generalizata si atacuri de panica

30-10-2018
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
cautam niste informati despre o extractie a unei masele de minte si am dat de romedic. contul il stiam, am mai vizaalizat subiectele postate si ete ca o pusei de o onomastica :)


so, va salut si scuze pt greseli dar scriu de pe mobil.

perioada dificila a inceput prin 2007-2008 cu internari analize s a m d fiind diagnosticat in oct. 2011. dupa diagnostic, anxietate si atacuri de panica, tratament, in primul an nu a fost totul roz, perioadele fluctuau. dupa o vreo 2, 3 ani, m am resemnat, am constientizat n am mai ajuns prin spitale cu atacuri de panica( in general la upu ) dar tot am o obsesie pe boli :). ma rog, viata decurge absolut normal. in rest toate bune in limite normale in afara obsesiei cu boala, chiar daca 6, 7 ani n am facut o analiza, uneori ( practic tot timpul) daca ma doare n *** dau rpd un search pe net si incep scenariile :)

cel putin la mine, primii ani pana am fost diagnosticat c viata a fost de kk mai pe romaneste. analize bune, pacient mort si simptome pe cat de complexe pe atat de usor de suportat cu un psihic bun si o stare de spirit pozitiva.

pt cei care acum trec prin aceste trairi, le spun ca se poate trai cu asta si chiar normal doar ca prima perioada e nasoala.. la unii se declanseaza de la anumiti factori, la mine de la nopti nedormite, alcool, iarba si viata de noapte, normala perioadei de pana la 23 de ani dar nu trebuie sa abuzezi de aceste " frumuseti"... :)

ps sincer pot spune ca aceasta comunitate m-a ajutat extrem de mult ( practic m a linistit si am constientizat ca nu sunt singurul ), va multumesc tuturor !
1 comentarii
0
30-10-2018, ora 08:32
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Anxietatea o poți ține sub control schimbând modul de gândire și percepție și câștigând competențe în a gestiona situațiile dificile. Un psihoterapeut bun poate ajuta, important să se pornească de la un diagnostic sigur pe baza unei evaluări psihologice care să determine clar punctele tari și cele slabe ale clientului, factorii care determină și cei care mențin tulburarea. Orice situație dificilă trebuie văzută ca pe o oportunitate de a evolua, de a ne dovedi că suntem puternici și o putem depăși.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul