Nu mi-a venit ciclu
Buna ziua,
De cateva saptamani bune nu mi-a venit ciclu, am doar cateva simptome am niste calduri insuportabile. Mentionez nu am avut contacte sexuale de cateva luni bune adica din luna ianuarie si inca ceva tin si o cura de slabire cu ceai verde, ceai de soc si ceai de urzica. Oare sunt de la alea? Trebuia sa vina ciclu pe 11 august si nu mi-a venit.
Va multumesc
De cateva saptamani bune nu mi-a venit ciclu, am doar cateva simptome am niste calduri insuportabile. Mentionez nu am avut contacte sexuale de cateva luni bune adica din luna ianuarie si inca ceva tin si o cura de slabire cu ceai verde, ceai de soc si ceai de urzica. Oare sunt de la alea? Trebuia sa vina ciclu pe 11 august si nu mi-a venit.
Va multumesc
2 comentarii
Ai o dereglare hormonala si trebuie sa mergi la medic neaparat. Iti va da tratament pentru a provoca menstruatia.
Poate fi vorba si de un chist ovarian, si in cazul acestora menstruatia inatarzie sa apara. Cateodata in urma dietelor si a slabirii excesive in timp scurt pot sa apara dereglari hormonale.
Poate fi vorba si de un chist ovarian, si in cazul acestora menstruatia inatarzie sa apara. Cateodata in urma dietelor si a slabirii excesive in timp scurt pot sa apara dereglari hormonale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 21de ce intarzie ciclul?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 2Intarzierea menstruatiei... sau sa fie alta problema?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 1probleme de menstruatie
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 0Ce poate fi???
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 2Menstruație întârziată
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 1Întârziere menstruație
- 2Anticonceptionale
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 6Întârzierea menstruației
- 0Menstruație întârziată
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: